Haberler

Çevre Ve Orman Bakanı Eroğlu'nun Açıklaması

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, genel seçimlerde AK Parti'ye oy vermeyenlere de hizmet götüreceklerini belirtti.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, genel seçimlerde AK Parti'ye oy vermeyenlere de hizmet götüreceklerini belirterek, "Seçim öncesi dönem kapanıyor ve 74 milyon vatandaşın kucaklandığı bir dönem başlıyor" dedi.

Eroğlu, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, tüm ülkede güzel bir seçim yaşandığını belirterek, Afyonkarahisarlıların büyük bir olgunluk göstererek tamamen sevgi ve saygı içinde bir seçim yaşadığını kaydetti.

Seçim sürecinde AK Parti teşkilatının çok çalıştığını ifade eden Bakan Eroğlu, şöyle konuştu:

"Bilhassa kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve başkanlarımız ev, ev dolaşarak yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattı. Partimizin mesajlarını herkese verdiler. Tüm bu çalışmaların da meyvesini aldık. Afyonkarahisar merkezde yüzde 66'ya yakın bir oy alındı. Bu her üç kişiden ikisi Afyonkarahisar merkezde AK Partili'dir. Hepsine teşekkür ediyoruz. Teşkilat olarak gece gündüz çalıştık. Gitmediğimiz ilçe ve belde kalmadı. En ücra yerlere kadar gittik. Ayrıca '2023 vizyonu' adıyla gerçekten muhteşem bir vizyon hazırladık. Bu da Afyonkarahisarımız için çok önemliydi. Çünkü Afyonkarahisar'ı geleceğe taşımamız lazım. Afyonkarahisar artık Ege'nin değil, Türkiye'nin yıldız kenti olmalıdır. Bu konuda kararlıyız. "

-"HERKES BAŞIMIZIN TACIDIR"-

Eroğlu, AK Parti'ye oy vermeyenlerin de "başlarının tacı" olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Demokratik haklarını kullanmışlardır. Merak etmesinler oy vermeyenlere de hizmet götüreceğiz. Belki daha iyi hizmetler götüreceğiz. Çünkü biz bütün Afyonkarahisarlıları seviyoruz. Seçim öncesi dönem kapanıyor ve 74 milyon vatandaşın kucaklandığı bir dönem başlıyor. Bakanlığa gider gitmez Sultandağı ilçemizle ilgili söz verdiğimiz konularda gerekli talimatları verdim. Bu herkesi kucaklayıcı bir tavır içinde olduğumuzun açık ve seçik göstergesidir. AK Parti, Türkiye'de yüzde 50 oranında oy aldı. Bu dünyada imrenilecek bir oy oranı olduğu için biz Bakanlar Kurulu'ndayken hemen hemen bütün dünya liderleri Başbakanımızı aradı ve takdir etti. Hatta bazı devlet başkanları da 'ne büyük ustaymışsın' diye iltifatlarda bulundu. AK Parti'nin sahillerde oy alamayacağı yönündeki kanaat de tamamen yıkıldı. 'Sahiller' diye bir şey yok ki biz bütün Türkiye'nin partisiyiz. Afyonkarahisar'da da 2002 ve 2007 seçimlerine baktığınız zaman bütün ilçelerde oylarımızı artırmışız. 2007 seçimlerine göre 7 puanlık bir artış var. Oy versin ya da vermesin tüm Afyonkarahisarlılara teşekkür ediyorum. Herkes başımızın tacıdır. "

-"GÜZEL BİR BOTANİK PARKI KURACAĞIZ"-

Bütün ilçeler, beldeler ve köylere varıncaya kadar söz verdiği işlerin gereğinin yapılacağını söyleyen Eroğlu, şöyle devam etti:

"Biz de 3 milletvekili ile bunların mutlaka takipçisi olacağız. Yine müjdelerimiz devam edecek. Afyonkarahisar için söz verdiğimiz botanik parkı için harekete geçtik. Güzel bir botanik parkı kuracağız ki bununla ilgili çalışmalar başladı. Afyonkarahisar'ı Türkiye'nin organik bal üretim ve ihraç üssü yapmak için de hazırlıklarımız da tamamlandı. Afyonkarahisar'da 10 kadar bal ormanı kuruyoruz. Şu anda 3'ü tamamlandı. Ayrıca tüm dünyada önemli olan şifalı bitkilerle ilgili şu anda bir planlamamız var. İnşallah belli bir alanda bunların üretimi, paketi ve pazarlaması ile ilgili gelişmeler olacak. "

- AFYONKARAHİSAR

Kaynak: AA / Politika

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title