Haberler

Cevizlibağ'da Metrobüs Devrildi! 10 Yolcu Yaralı

Güncelleme:

İstanbul'da Söğütlüçeşme Beylikdüzü seferini yapan metrobüs Cevizlibağ'da kontrolden çıkarak devrildi. Kaza sonucu 20 kişinin bulunduğu metrobüsteki 10 kişi yaralandı.

Söğütlüçeşme- Beylikdüzü seferini yapan 34 TN 2883 plakalı metrobüs, Cevizlibağ'da kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı.

5 METRE YÜKSEKLİKTEN DÜŞTÜ

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki manevra alanına düşen metrobüs yan yattı. Aracın camlarının kırılmasıyla yolcular kendi imkanlarıyla dışarı çıktı.

2 YARALININ DURUMU CİDDİ

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaklaşık 20 kişinin bulunduğu metrobüsteki 10 kişi yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Metrobüs sürücüsü ile bir yolcunun durumunun ciddi olduğu bildirildi.

SEFERLER KONTROLLÜ SAĞLANIYOR

Metrobüs seferleri Beylikdüzü ve Avcılar istikametlerine kontrollü bir şekilde sağlanırken, devrilen metrobüsün olay yerinden kaldırılması için çalışmalar sürdürülüyor.

KÖPÜKLE MÜDAHALE ETTİLER

İtfaiye ekiplerinin de duman çıkan araca köpükle müdahale ettikleri görüldü.

Olay yerinden kareler;



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beylikdüzü Cevizlibağ 3. Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

TC:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınAllah belanızı versin bişey demiyorum. Kontrolden çıkması diye birşey yok. altındaki At değil araba kontrolü her zaman biz insanlardayız. Şöför ya uykuludur ya oruçludur. Toplu taşıma araç söförlerinin oruçç tutmaması gerekiyor bence. Ayriyetten metrobüsleri 300 kişi sıkıştırıyorlar insanız kardeşim ayakta yolcu sayısı max 50 olması gerekiyor. hızları max 90 olması gerekiyor.

4
2
yanıtYanıtla
98 99 100:

ALLAH BELASINI VERESICE ALKOLIK SÖFÖR RAMAZAN AYINDA ICMIS ICMIS PISLIK AKSAMDAN KALMA KAFAYLA ARAC KULLANIYOR BIKTIK BU DINSIZ IMANSIZ YOBAZLARDAN BUNLARA DEGIL METROBUS ELARABASI BILE YASAKLANMALI AYRICA HIC BIR DEVLET DAIRESINDE IS AS VERILMEMELI MÜSLÜMAN ÜLKESINDE ICKI ICENI EH NE DIYEYIM ZIKKIM ICSINLER ALLAH BELALARINI ZATEN VERMISDE BIRDE GENEDE VERSIN- SÖFÖRLÜK EDIP MILLETIN GÜNAHINA SOKMASINLAR BU HABERLE ILGILI YORUMUNUZU YAPIN

yanıt2
yanıt2
Adınızı Yazın:

şoförlere telefon yasaklansın ne zaman binsem adamlar dünyadan kopmuş ellerinden telefon düşmüyor

5
0
yanıtYanıtla
TÛRKIYEDE NIYE BU KADAR:

otobüs ve kamyonlar kaza yapıyor dikkasiz şoförlere ceza yok , yaralılara geçmiş olsun her sakal bırakanı işe alırlarsa sonu böyle olur kış günü olsa kaydı deriz bu bir aşırı sürat

3
0
yanıtYanıtla
yakub:

şu metrobüs yolunu tramvaya çevirin artık.

3
0
yanıtYanıtla
çetin:

önemliki

1
2
yanıtYanıtla
AYTEKİN:

Benim anlamadığım neden hala metro veya hava ray yapılmıyor nitekimde lastik tekerlekli araç kazaya her an için müsait vasıtalar illa ki birileri zarar gördükten sonramı gündeme gelecek bence 3. dünya ülkelerinin kullandığı basit geçici bir yöntem. Kadir bey kaç dönemdir baştalar hala bişey yapılmıyorsa yazık bizim insanlarımıza

2
1
yanıtYanıtla
adalet:

bu metrobusler ozellikle cok muthis hiz yapiyor. bunlar ne kadar hizli gittiginin farkinda degil. okadar ki icindeyken ha kaza yaptik yapicaz dersin

3
0
yanıtYanıtla
bahar:

şoför niye uyuyor onu anlamadım yavaş gitse uçacaklar diye gebereceğiz

3
0
yanıtYanıtla
TÜRK:

TIRANVAY OLMALI METROBUS YERINE NEDEN BOYLE BIRSEY DUSUNMUYORLAR ANLAMIS DEGILIM

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title