Haberler

Çeşme 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı

İZMİR'in Çeşme İlçesi'nde, belediye tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vatandaşların ve öğrencilerin katılımıyla coşku içinde kutlandı.

İZMİR'in Çeşme İlçesi'nde, belediye tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vatandaşların ve öğrencilerin katılımıyla coşku içinde kutlandı. Kortej yürüyüşünün de yapıldığı kutlamalara Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç'ın yanı sıra çeşitli sivil toplum kuruluşları da katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları bugün sabah saatlerinde Çeşme İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Vehbi Koç'un Atatürk anıtına çelenk koyması ile başladı. Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Dalyan Mahallesi'ndeki Süleyman Sami Sarı İlk ve Ortaokulu'nda törenler devam etti. Okuldaki kutlama törenine, Çeşme Kaymakamı Hacı Mehmet Kara, Garnizon Komutanı Binbaşı Derviş Akova, Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, Cumhuriyet Başsavcısı Aşkın Yeğin, sivil toplum örgütleri temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Törende, öğrenciler izleyenlere çeşitli gösteriler sundu.

KUTLAMALAR ÖĞLEDEN SONRA DA SÜRDÜ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın öğleden sonra devam eden kutlamaları ise, Çeşme Belediyesi ve Çeşme Kent Konseyi Çocuk Meclisi'nin hazırladığı programla devam etti. Cumhuriyet Meydanı'nda saat 13.00'da başlayan programda CHP Çeşme İlçe Örgütü, Çeşme Kent Konseyi ve ADD Çeşme Şubesi Atatürk anıtına çelenk bıraktı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından Amfi Tiyatro'ya kadar kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Çeşme Motosiklet Kulübü üyelerinin de motosikletleriyle katıldığı kortej yürüyüşünde Cumhuriyetçi Gençler Bandosu ve Bluco Entrudo Ritim Bandosu yürüyüşe katılanlara keyifli anlar yaşattı.

"ÇEŞME, 23 NİSAN'I COŞKUYLA KUTLUYOR"

Amfi Tiyatro'ya kadar devam eden kortejin ardından vatandaşa ve öğrencilere seslenen Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "23 Nisan 1920, Gazi Meclis'in kurulduğu gündür. Büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk, dünyada hiç kimsenin düşünmediği bir şeyi gerçekleştirerek, bu önemli günü çocuklara bayram olarak hediye etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız hepimize kutlu olsun" dedi. Kutlamalar Dalgıç'ın konuşmasının ardından sona erdi.

- İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muhittin Dalgıç 23 Nisan İzmir Çeşme Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title