Haberler

Cesedi Bulunan Bekçi Dövülüp Kafası Taşla Ezilmiş

Güncelleme:

Gaziantep'te bağ evinde kaybolan ve 5 gün sonra su kuyusunda cesedi bulunan 62 yaşındaki Ali Öztürk'ün dövüldükten sonra kafasının taşla ezilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

Gaziantep'te bağ evinde bekçilik yaptığı sırada kaybolan ve 5 gün sonra su kuyusunda cesedi bulunan 62 yaşındaki Ali Öztürk'ün dövüldükten sonra kafasının taşla ezilerek öldürüldüğü ortaya çıktı.

KAYIP İHBARI VERİLDİ

Şahinbey İlçesi'ne bağlı Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki bir bağ evinde bekçilik yapan Ali Öztürk, geçen Çarşamba günü ortadan kayboldu. Ailesinin ulaşamadığı ve kayıp ihbarında bulunduğu Öztürk'ün bulunması için çalışma başlatıldı.

KUYUNUN ÇEVRESİNDE KAN İZLERİNE RASTLANDI

Jandarmalar dün sabah saatlerinde arama yaptıkları bağ evine 5 kilometre uzaklıktaki kuyunun çevresinde kan izlerine rastladı. İş makinelerinin yaptığı kazı çalışmasıyla 10 metre derinliğinde kazı yapıldı.


ÖNCE DÖVÜLMÜŞ, SONRA KAFASI TAŞLA EZİLMİŞ

Kazı çalışmasında 8 saatin sonunda Öztürk'ün cesedine ulaşıldı. Öztürk'ün, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsisinde dövüldükten sonra kafasının taşla ezilerek öldürüldüğü belirlendi.

ÜZERİNE DE ÇOK MİKTARDA TAŞ ATILMIŞ

Cesedin kuyuya atıldıktan sonra üzerine çok miktarda taş atıldığı için parçalandığı da saptanırken, jandarma Ali Öztürk'a öldüren kişi ya da kişilerin kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bağlarbaşı Ali Öztürk Gaziantep Şahinbey 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title