Haberler

Ceren Hindistan: Evin İçinde Böyle Geziyorum

Güncelleme:

Ceren Hindistan, Instagram'dan kendisi gelen adının harflerinden oluşan gülleri paylaşarak "evet evin içinde böyle geziyorum" notunu düştü.

Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Ümit Aslan'dan ayrılan Ceren Hindistan sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor.

İş adamı Ümit Aslan ile yaşadığı aşktan Arya Rima adında bir kız çocuğu dünyaya getiren Ceren Hindistan evleneceği konuşulan iş adamından olaylı bir şekilde ayrılmıştı.

SOSYAL MEDYAYA HIZLI DÖNDÜ

Birlikteliği sırasında sosyal medya hesaplarını kapatan Hindistan, ayrılığın ardından hızlı bir geri dönüş yaptı.

"EVİN İÇİNDE BÖYLE GEZİYORUM"

Hindistan kendisine gelen adının harflerinden oluşan gülleri, giydiği çekici kırmızı kıyafetiyle paylaştı ve paylaşımına "Ayy çok çok çok teşekkür ederim muhteşemler "evet evin içinde böyle geziyorum" notunu düştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ceren Hindistan Ümit Aslan Kadın Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (37)

CHP,Li:

ceren hindistani chp, ye genel sekreter yapalim, , bas ögretmenimiz olsun, , bizi güzel güzel egitsin, biz chp, lilerin egitime son derece ihtiyacimizin oldugu ortadadir.

34
22
yanıtYanıtla
Bahar:

Süper olur

yanıt9
yanıt12
merve:

Allah bunları ıslah etsin. [amin]

23
16
yanıtYanıtla
Ceylin:

Ne zannediyor kendini bu önce kapalı resimler baktı ki olmuyor açık resimlerini paylaşıyor bir de evde böyle geziyorum demiş sanki normal de çok kapalısin edep ya

30
3
yanıtYanıtla
66:

Cehennem de nasıl gezecen ceren birde onu paylaşsanda görsek

23
5
yanıtYanıtla
Hdpli:

Ceren hanim soyisminden belli sende kürtsün inkar etme, özüne dön hdpye gel, partide bir tane kadin yok malesef böyle giderse chpye gececegim

6
18
yanıtYanıtla
millet:

Ceren kim ?

16
0
yanıtYanıtla
imam:

çok şehit veriyoruz, buna derhal çözüm bulunsun. TOKİ''''nin elinde bu gidişle ev kalmayacak. bize de TOKİ''''den ücretsiz ev verilsin, maaşlarımızda ve özlük haklarımızda iyileştirmeler yapılsın. 3600 ek gösterge istiyoruz

9
6
yanıtYanıtla
Delibalta:

Harcanan her kuruşu akşam fazlasıyla verir bende olsam en az bunun aynısını yapardım ;)

15
0
yanıtYanıtla
YİNE Mİ ADANA:

adanalı mı bu

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 37 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title