Haberler

Cep Telefonu Beklediği Paketten Parfüm ve Seccade Çıktı

Güncelleme:

Hatay'da cep telefonuna "cep telefonu kazandınız" mesajı alan vatandaş, ödemeyi yaptıktan sonra kendisine gönderilen paketten parfüm ve seccade çıktı.

Hatay'ın Payas ilçesinde cep telefonuna "Firmamızdan akıllı cep telefonu kazandınız" mesajı alan vatandaş, ödemeyi yaptıktan sonra kendisine gönderilen paketten parfüm ve seccade çıkınca şaşkına döndü.

PAKETİ ALDIKTAN SONRA DOLANDIRICILARA BİR DAHA ULAŞAMADI

Hatay'ta ikamet eden Tahsin Özdal isimli şahıs telefonuna gelen mesajda, "Firmamızın 38. şanslı kişisiniz. Bizden Samsung S4 marka cep telefonu kazandınız hemen altta yazan numarayı arayınız" yazdığını belirterek, "Ben de hemen verilen telefonu aradım. Bana kargo ücreti dahil indirimli şekilde ödemem gereken rakamı söyleyerek kabul etmem halinde kazandığım ürünü hemen göndereceklerini söylediler. Kargoya ürünü almak için gittiğimde de paketten cep telefonu yerine bir adet kadın parfümü ve seccade çıktı. Hemen telefonumda kayıtlı olan firma telefonunu aradım. Önceleri telefonuma çıktılar daha sonra bir daha kendilerine bir türlü ulaşamadım" dedi.

TÜKETİCİ HAKLARI HAKEM HEYETİNE BAŞVURDU

Kargo firmasından tutturduğu ürün tespit belgesiyle birlikte kaymakamlık tüketici hakları hakem heyetine başvuran Tahsin Özdal şikayetçi olduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Payas Güncel Haberler

500

Yorumlar (17)

AKP:

BU ÜLKEDE AKP BİRİNCİ PARTİ OLMASINDA KİM OLSUN :))

12
7
yanıtYanıtla
........:

DAHA NE İSTİYORSUN HIYAR ÇIKSAYDI NAPACAKTIN. . . . KANMA SENDE KANIYORSANDA SESİNİ ÇIKARMA ZIRTO. . . NE GÜZEL PARFÜMÜ EŞİN KULLANIR SENDE NAMAZ BAŞLA BU VESİLEYLE. . .

17
1
yanıtYanıtla
jesusmobilWeb@haberler.com:

Üstüne bol bol namaz kıl

15
1
yanıtYanıtla
can:

ben olsam dildo gönderirim böyle gerizekalılara

12
1
yanıtYanıtla
atakan:

hala bunlara inanan enayiler kaldı mı yaa :)

9
1
yanıtYanıtla
HKESK:

Amca bu bir işaret. Artık yaşını başını almışsın, namaza başla diyor.

10
0
yanıtYanıtla
İsmetMobil-IOS:

Kazandınız diyor ama neyin ödemesini yapıyor ?

9
0
yanıtYanıtla
Akape döneminde:

Herkes fırıldak olmuş

4
3
yanıtYanıtla
UYUMLU:

HALA AKILLANMADIK. . .

7
0
yanıtYanıtla
NevetmobilWeb@haberler.com:

Seccadeyi anlarımda, kadın parfümü nedir.

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title