Haberler

    Cenk: Daha Fazla Atabilirdim

    Beşiktaş'ın galibiyet golünü atan Cenk Tosun, maç sonunda performanslarını değerlendirdi.

    Beşiktaş'ın 1-0 kazandığı Mersim İY maçı sonrasında Lig TV'ye konuşan Cenk Tosun, "İlk maç için güzeldi kendi adıma. Belki daha fazla gol atabilirdim ama önemli olan üç puandı. Kendi performansımdan çok memnunum. Bu sıcak havada böyle kötü bir sahada galip gelmek hiç kolay olmadı." ifadelerini kullandı.

    Attığı golü de yorumlayan Cenk, "Maçtan önce Gökhan, bana top gelince kendini göster demişti. Ben de bağırdım. Çok güzel ortaladı. Ben de kafayı vurdum. Güzel gol oldu." dedi

    Takım arkadaşlarını da öven Cenk, "Mustafa Pektemek, sakatlıklardan dolayı gerçek performansını gösteremedi. Muhteşem işler yapıyor. Her takıma lazım bir oyuncu. Birlikte oynamak beni çok rahatlıyor." diye konuştu.

    "BÖYLE DEVAM EDECEK"

    Çok iyi bir takım olduklarını belirten Kerim Frei ise "İlk maçı kazandığımız için çok mutluyuz. İyi bir ruh gösterdik. Bu böyle devam edecek. Takım olarak kazanmamız önemli. Elbette oynamak istiyorum. Her oyuncu ister. Ancak önemli olan takımın başarısı. Ben de elimden geleni yapacağım." dedi.

    Uzun süre sonra forma giyen Sivok da "Oynayabildiğim için mutluyum. 8 ay sonra ilk resmi maçıma çıktım. Hocamız Pedro ve Ersan'ın oynayacaklarını ve fırsat gelince benim de süre alacağımı söylemişti. Bugün şans geldi ve oynadım. Arsenal maçının sonrasında bu maça çıktık. Zemin de çok kötüydü." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Cenk Tosun Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title