Haberler

Cenevre'de Sağlıklı Yaşam Seminerleri

Cenevre'de sağlıklı yaşam, sağlıklı beslenme ve yiyeceklerimizin sağlıklı bir şekilde pişirilmeleri konulu seminer büyük ilgi gördü.

Cenevre Kanton Hükümeti ve Sağlık Bakanlığı ile Cenevre Otelcilik okulunun birlikte organize ettiği sağlıklı yaşam ve sağlıklı beslenme ve yiyeceklerimizin sağlıklı bir şekilde pişirilmeleri konulu seminer büyük ilgi gördü.

1 hafta süren seminerlerde bütün Avrupa ülkelerinde yaşanan EHEC bakterisinden korunma yöntemleri, sebzelerin sağlıklı bir şekilde pişirilmesi, sağlığa yarayacak yağların kullanılması ve kullanılma biçimleri anlatıldı. Hazırlanan yemekler izleyicilere tattırılarak fikirleri alındı.

Yetkililer Avrupa'da tedirginlik yaratan EHEC hastalığının İsviçre'de beklenenden daha az etkili olmasını bu seminerlerde halkın detaylı bir şekilde uyarılmasına bağladı. Yetkililer halkın bu uyarıları dikkate almasının büyük faydası olduğunu söylerken, bu seminerlerin diğer şehirlerde de uygulanacağını ifade ettiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Dünya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title