Haberler

FETÖ'ye Yakınlığıyla Bilinen Okulu Yakmaya Çalıştı

Güncelleme:

Bolu'da oturan 25 yaşındaki U.K., FETÖ yakınlığıyla bilinen Özel Fatih Ortaokulu'nu benzin dökerek ateşe verdi.

Bolu'da oturan 25 yaşındaki U.K., Fettullahçı Terör Örgütü'ne yakınlığı ile bilinen Özel Fatih Ortaokulu'nu benzin döktükten sonra ateşe verdi. Gözaltına alınan U.K., "Bunlar vatan haini" diye bağırdı.

BENZİN DÖKEREK ATEŞE VERDİ

Olay, saat 23.30 sıralarında D-100 Karayolu yanındaki Özel Fatih Ortaokulu'nda meydana geldi. İddiaya göre U.K., benzinlikten aldığı bir bidon benzini okulun giriş kapısının yanına dökerek ateşe verdi.

İTFAİYE KISA SÜREDE SÖNDÜRDÜ

Yoldan geçen vatandaşlar alevleri görünce durumu Bolu Belediyesi İtfaiye ekiplerine bildirdi. Okula gelen itfaiye ekipleri alevleri büyümeden söndürdü.

"BUNLAR VATAN HAİNİ"

Okulun yanında alevleri izleyen U.K. de polis tarafından gözaltına alındı. Polis otosuna bindirilen U.K., "Bunlar vatan haini" diye bağırdı.

Olay yeri inceleme ekipleri de okula gelerek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Bolu 3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (2)

.....:

Tabii yakar. Kültürlü insanlar böyle Cahil yobaz psikopat sosyopat bir yere gelememiş insanların elinde heba olacak öylemi. Okul yakmayı yıkmayı hastahane yakmayı biz pkkda gördük. Demek akp lilerdede görecekmişiz. Olmaz bu tip eylemlere fırsat veren bir parti benim partim olamaz. Bu denli cahil insanlarla aynı partiye oy veremem. İlk duyduğumda darbe diye içim sizladi. Erdogana birşey olacak diye çok korktum. Olanlari görünce ve de yapılanları ve darbe şeklini kapalı imiş gözüm. Tesekkurler Erdoğan.

24
13
yanıtYanıtla
kubilay:

milli servete zarar vermekte vatan hainliği değilmidir. bire cahil

31
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title