Haberler

Cem Yılmaz'ın Portresini Çizip Kanıyla İmza Attı

Güncelleme:

Tokat'ta hayranı olduğu şovmen Cem Yılmaz'ın portresini karakalem ile çizen üniversite öğrencisi Mehmet Cırıl, imzasını parmağını keserek akıttığı kan ile attı.

Tokat'ta üniversite öğrencisi 28 yaşındaki Mehmet Cırıl, hayranı olduğu şovmen Cem Yılmaz'ın portresini karakalem ile çizdi. 6 ayda çalışmayı bitiren üniversiteli genç, portreye kanıyla imza attı.

BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Kayseri'deki Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim İş Bölümü 3'üncü sınıf öğrencisi Mehmet Cırıl, hayranı olduğu şovmen Cem Yılmaz'ın portresini çizmeye karar verdi. İnternette Cem Yılmaz'a ait bir fotoğrafı gören Cırıl, 2012 yılında bu resmi karakalemle çizmeye başladı. Bir süre sonra çizime ara veren Cırıl, 6 ay önce Tokat'ın Pazar İlçesi'nde bulunan evinde yeniden çizime başladı. 30x40 santim boyutta bir kağıt üzerinde çalışan Cırıl, nokta ve çizgi çalışması ile çalışmasını tamamladı. Görenlerin büyük beğenisini kazanan portreye Cırıl, imzasını parmağını keserek akıttığı kan ile attı.

"SABAHLARA KADAR ÇALIŞTIM"

Filmleri ve şovları nedeniyle çok doğal bulduğu Cem Yılmaz'ı çok beğendiğini belirten Mehmet Cırıl, şöyle devam etti: "Ona hayranlığım var. Çok sıcak bir insan. Çizime de o nedenle başladım. Tesadüf internette Cem Yılmaz'ın fotoğraflarına bakarken beğendiği bir resmiydi bu. 2012 yılında bu resmi çizmeye başladım. Bir kısmını çizip bırakmıştım. Sonra bu sene çizime devam ettim. Yaklaşık 6 ay süreyle resmi tamamlamaya çalıştım ve sonunda bitirdim. Dünyada sayılı çizimler arasına gireceğini düşünüyorum. Küçük bir boyutta çalıştım, 30'a 40 santim olarak. Normalde dünyada çalışan çok ünlü ressamlar var. Genelde büyük boyutlarda yapılıyor. Ama baya uzun bir süreç oldu, baya zor oldu. Sabahlara kadar çalıştığım zamanlar oldu."

KANIYLA İMZA ATTI

Çalışmada en çok saçlarda zorlandığını belirten Cırıl, normal olarak bir insanda 60-100 bin saç teli bulunduğunu anlatırken şunları söyledi: "İnanın benimde çizgilerimde 60, 100 bin çizgi vardır. O kadar uğraştım yani. Resmin en zor kısımlarından biri saç ve sakal oldu benim için. Sonra deri dokusu, gözler baya zorladı. Görenler fotoğraf olduğunu düşünüyorlar. Çoğu inanmıyor. Çok yakın arkadaşlarım var. Bana çok güvendikleri halde eline alıp ta inanmayanlar oldu. Gözünde renk kullandığımı düşünenler oldu. Bunda hiç bir teknik yok, kalem ve nokta çalışması. Herhangi bir silgiyle efekt verme veya beyaz pilot kalemle efekt verme olayı yok. Resme ayrıca kanımla da parmak iziyle imzamı attım. Çünkü eşsiz kılmak istedim. Ben çok emek verdim bu resme."

Cem Yılmaz'la bağlantı kurmaya çalıştığını ifade eden Cırıl, en kısa sürede Yılmaz ile görüşmek istediğini kaydetti.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cem Yılmaz Kayseri Tokat Magazin Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

muhtesem:

Emegine saglik muhtesem olmus .insallah cok daha iyi yerlere gelirsin .yola devam deli kanli.

12
0
yanıtYanıtla
PR:

cem ylmazı deliye benzetmiş.

7
3
yanıtYanıtla
Kamil.:

Heyt be. . . Ne erkekmiş. Kanla imza falan.

5
4
yanıtYanıtla
defne z:

ressam bir aileden geliyorum tebrik ediyorum harika bir çizgisel çalışma

9
0
yanıtYanıtla
defneye tıklayan kovboy:

yapma ya. . . . . . . .

yanıt1
yanıt4
onur:

kan ne alaka?. . . değersiz bir haber. . . can sıkıntısından yazıyorum uyku tutmadı. . .

4
3
yanıtYanıtla
onur:

Cem yılmazı bende severim ve kanla bağdaşlaştırılmasından hoşlanmadım. . kan ne alaka. . . değersiz bir haber. . . can sıkıntısından yazıyorum uyku tutmadı. . .

4
3
yanıtYanıtla
levo:

ulan baska bıseye calıssan olmaz demi ulkeye faydalı bi iş yap bari noldu simdi madalyamı verdıler cızdın cem yılmazı dıe

1
5
yanıtYanıtla
özlem:

sanata saygı lütfen. . .

2
0
yanıtYanıtla
AYSUN:

Ayrıca ben cem yılmazın yerinde olsam milyarlar verir ne yapar eder bu portreyi alırdım. . . emeğine sağlık. .

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title