Haberler

Cem Yılmaz, 'İftarlık Gazoz'un Konya Özel Gösterimine Katıldı

– BAŞROLÜNÜ Cem Yılmaz ile Berat Efe Parlar'ın oynadığı ve Yüksel Aksu'nun yönettiği 'İftarlık Gazoz' filminin Konya'daki özel gösterimi büyük ilgi gördü.

– BAŞROLÜNÜ Cem Yılmaz ile Berat Efe Parlar'ın oynadığı ve Yüksel Aksu'nun yönettiği 'İftarlık Gazoz' filminin Konya'daki özel gösterimi büyük ilgi gördü. Gösterime katılan başrol oyuncusu Cem Yılmaz, "Konya çok önemli şehir. Duyduğuma göre para sizdeymiş. Biz İstanbul'da boşuna çırpınıyoruz" diye espri yaptı.

Konya'nın merkez Selçuklu İlçesi'ndeki bir alışveriş merkezinde gerçekleştirilen 'İftarlık Gazoz' isimli filmin özel gösterimine yönetmen Yüksel Aksu'nun yanı sıra diğer oyuncularla katılan başrol oyuncusu Cem Yılmaz ilgi odağı oldu. Film ile ilgili açıklama yaptığı sırada kendisiyle uzaktan selfie yapmaya çalışan bir hayranını görünce konuşmasını bölerek yanına giden ve fotoğraf çektiren Cem Yılmaz, filmi izlemek için gelenleri güldürdü.

Sinema salonlarının kendileri için kutsal yerler olduğunu belirten Cem Yılmaz, "Biz buraya yakışır güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz. Kaliteli bir film olduğunu düşünüyorum. Sizlerin de beğenisine sunuyoruz. Biz perdeden ziyade size bakıyoruz. Biz filmi sizlerin yüzünde izliyoruz" dedi.

Konya'nın çok önemli bir şehir olduğunu belirten Yılmaz'ın, "Havaalanından gelirken baya bilgilendik. Duyduğuma göre para sizdeymiş. Biz İstanbul'da boşuna çırpınıyoruz" demesi hayranlarını güldürdü.

Filmin yönetmeni Yüksel Aksu ise konuşmasında "Filmin adının niye 'İftarlık Gazoz' olduğunu filmi izleyince anlayacağınızı düşünüyorum. Özlediğim Ramazanları çekmek istedim. Çocukluğumda tanık olduğum Ramazanları. Çocukların taşrada özgürleştiği zamanlar iftarla sahur arasıdır. Filmi izledikten sonra umarım beğenirsiniz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından filmin özel gösterimi gerçekleştirildi. Cem Yılmaz, filmi özel gösterime katılan Mevlana'nın 22'inci kuşaktan torunu Esin Çelebi Bayru ile birlikte izledi. - Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüksel Aksu Cem Yılmaz İstanbul Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title