Haberler

Cem Uzan'dan, Trakya'ya, Sosyal Medya Selamı

2009 yıllından bu yana siyasi sığınma hakkı alarak Fransa’da yaşadığı bilinen Genç Parti’nin kurucusu Cem Uzan, sosyal medya üzerinden 1 Kasım genel seçimlerine az bir süre kala Trakya’yı Selimiye Camii fotoğrafını paylaşarak selamladı.

2009 yıllından bu yana siyasi sığınma hakkı alarak Fransa'da yaşadığı bilinen Genç Parti'nin kurucusu Cem Uzan, sosyal medya üzerinden 1 Kasım genel seçimlerine az bir süre kala Trakya'yı Selimiye Camii fotoğrafını paylaşarak selamladı.

Trakya'da geniş oy kapasitesine sahip olduğu bilinen ve zaman zaman sosyal medya üzerinden mesaj gönderen Uzan, 1 Kasım genel seçimlerine az bir süre kala kendini hatırlattı.

Uzan hesabı üzerinden "Edirne seni özledim. Hasretle kucaklıyorum tüm Edirne'yi ve Trakya'yı ve Trakrayalıları" yazarak etiketlerinde ise şu ifadelere yer verdi: '#cemuzan #gençparti #türkiye #trakya #sürgün #şeref #namus #ultrAslan #galatasaray #cimbom' - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Trakya Bölgesi Cem Uzan Fransa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title