Haberler

Adıyaman'da Su Kavgasında Korucu Şehit Oldu

Güncelleme:

Adıyaman'ın Çelikhan İlçesi'nde, Yeşilyayla Köyü sakinleri ile köy korucuları arasında su yüzünden çıkan silahlı kavgada, korucu Hüseyin Şahin öldü, bir kişide yaralandı.

Adıyaman'ın Çelikhan İlçesi'nde, Yeşilyayla Köyü sakinleri ile köy korucuları arasında çıkan silahlı kavgada, korucu Hüseyin Şahin öldü, Abdurrahman Kalkan ise yaralandı.

KÖY KORUCULARI İLE KÖYLÜLER ARASINDA SU KAVGASI ÇIKTI

Olay, akşam saatlerinde Çelikhan'ın Yeşilyayla Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, Çelikhan Belediyesi, ilçede yaşanan içme suyu sıkıntısını gidermek için Yeşilyayla Köyü'ndeki kaynaktan ilçeye su taşımak için çalışma yaptığı bölgede nöbet tutan köy korucuları Hüseyin Şahin ve Abdurrahman Kalkan ile köy sakinleri arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma sırasında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşunlar iki korucuya isabet etti. Kurşunların hedefi olan koruculardan Hüseyin Şahin olay yerinde ölürken, Abdurrahman Kalkan ise yaralandı.

KORUCU ŞEHİT EDİLDİ

İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma bölgede yoğun önlem alırken, yaralı korucu Abdurrahman Kalkan götürüldüğü Çelikhan Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahale sonrası hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Kavgada hayatını kaybeden köy korucusu Hüseyin Şahin'in cesedi ise olay yerinde yapılan inceleme sonrası otopsi için yaralı korucunun götürüldüğü hastanenin morguna gönderildi.

Olayın ardından inceleme başlatan jandarma köyü giriş ve çıkışlara kapatırken, Çelikhan Kaymakamı Adem Kaya ise konuya ilişkin açıklama yapmadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çelikhan Belediyesi Hüseyin Şahin Yeşilyayla Adıyaman Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title