Haberler

Celal Adan: "Çözüm Süreci Adı Altında Uygulanan Süreç Türk Milletine İhanet Eden Süreç Olmuştur"

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, “Buradan açıkça ifade etmek istiyorum, çözüm süreci adı altında uygulanan süreç Türk milletine ihanet eden süreç olmuştur"dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Buradan açıkça ifade etmek istiyorum, çözüm süreci adı altında uygulanan süreç Türk milletine ihanet eden süreç olmuştur"dedi.

Ağrı'nın Tutak ilçe merkezinde İlçe Kaymakamlığı tarafından şehit ve gazi aileleri ve için gerçekleştirilen iftar programına Ağrı Valisi ve Belediye Başkanı Musa Işın, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Tutak Kaymakamı Erkan İsa Erat, şehit ve gazi aileleri katıldı. İftar yemeğinden sonra konuşan Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, şehitlere rahmet dileyerek konuşmasına başladı. Tutak'ın bir taraftan Üryan babanın ve öbür taraftan bayındır babanın manevi huzurlarında olduğunu anlatan Adan, Tutak'ın Anadolu'nun kapılarını Türk milletine açan, Müslümanlığına öncülük yapan ve Dünya siyasi tarihinin en önemli komutanlarından biri olan Alpaslan'ın akıncı beylerinden olduğunu bildiğimiz Tutak Bey'inin ikamet ettiği Tutak'ta olduğunu söyledi.

Bu ülkede yaşayan vatandaşların aynı anadan ve babadan doğmuşçasına kardeş olduğunu dile getiren Adan, 'ağacın kurdu içinde olur misali' Türk milletine merhametliğine ve kardeşliğine kurşun sıkıldığını belirtti. Adan, "Buradan açıkça ifade etmek istiyorum çözüm süreci adı altında uygulanan süreç Türk milletine ihanet eden süreç olmuştur. Bugün Tutak Kaymakamı'nın Vali Bey'inde destek olarak büyük bir heyecanla Tutak'ı güzel bir şehir haline getirmesinde hiçbir yerinde hendek yok. Hiçbir yerinde PKK'nın paçavralarıyla oraya silah sokan yok. Ama Türkiye birden eşkıyaların bu memleketin birliğine kast eden alçakların, ihanet şebekelerinin ve Türk devletinin, yetimini fakirin, şehidin hakkını, hukukunu devlet oraya hizmet olsun diye imkan sağladığında bu imkanları Dünyanın en modern silahları ile Türk askerlerini vurmak için hendeklere dizildiğini biliyoruz" dedi.

Ağrı Valisi ve Belediye Başkan Vekili Musa Işın İse yaptığı konuşmada, mukaddes değerlerimizle birleştiğimiz takdirde kimsenin sırtımızı yere getiremeyeceğini söyledi.

"Bu topraklar üzerinde yaşayan 80 milyon vatandaşımızın yapılan ihanetlere hiçbir"

Zaman fırsat vermediğine dikkat çeken Işın, "Sizi eşkıyadan korumak bizim görevimizdir. Bizim demir yumruklarımız onların başlarında daima zonklayacaktır. Tendürek Dağı'nda geçen gün 29 eşkıya imha edildi. Ondan bir hafta önce de 9 eşkıya imha edildi. Geçen gün Çemçe'de 7 kişi imha edildi. Kimse devletle baş edemez. İnşallah çapulcuların, ihanet şebekelerinin ve onları kullanan taşeronların niyetleri kursağında kalacaktır. Biz vatanımızı ve birbirimizi seveceğiz. İslam aleminin bir sembolü, merkezi ve çatısı olan devletimizi çökertmek istediler. Hep beraber buna izin vermedik ve vermeyeceğiz" şeklinde konuştu.

Programdan sonra Musa Işın ve Celal Adan şehit ve gazi aileleri ile sohbet ederek yakından ilgilendiler. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Celal Adan Musa Işın Ağrı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
title