Haberler

Cedi Osman: "Amerika'ya Karşı Oynamak Hayalimdi"

Anadolu Efes’li ve A Milli basketbolcu Cedi Osman, bu sene hedeflerinin Türkiye liginde şampiyonluk ve Euroleague’de Final Four olduğunu söyledi.

Anadolu Efes'li ve A Milli basketbolcu Cedi Osman, bu sene hedeflerinin Türkiye liginde şampiyonluk ve Euroleague'de Final Four olduğunu söyledi.

Anadolu Efes Spor Kulübü Euroleague Basketball medya gününe ev sahipliği yaptı. Anadolu Efes Spor Kulübü Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikte kulübün yeni sezon kadrosu ve formaları tanıtıldı. Anadolu Efes'in genç yıldızı Cedi Osman İHA'ya özel açıklamalarda bulundu. Cedi, bütün bir sene bol mücadeleli bir lig olacağını belirterek, "Çok sert, mücadeleci, 40 dakika boyunca mücadele eden bir takım olacağımızı söyleyebilirim. Hiçbir zaman maçları bırakmayacağız. Çok da iyi bir sezon olacağını düşünüyorum. 2 gün önce Gloria Cup'ta iyi bir turnuva oynadık. İlk maçı kaybettik ama oynadığımız diğer bölümlerde iyi olduğumuzu düşünüyorum. Çünkü yeni bir takıma göre gayet iyiyiz. Yavaş yavaş kaynaşmaya başladık. 2 haftadır bu takımdayız. Daha öncesinde Dünya Kupası'na katıldık. Takımda herkes bizi iyi karşıladı. Açıkçası bu sezon çok iyi bir takım olacağımızı düşünüyorum" dedi.

TAKIM ARKADAŞLARIM BANA DESTEK OLDU"

Dünya Şampiyonası'na gitmenin kendisi için çok iyi bir şans olduğunu vurgulayan genç basketbolcu, "Ergin hoca bana çok yardımcı oldu. Özellikle Dünya Şampiyonası boyunca çok destek oldu. Takım arkadaşlarım bana destek oldu. Bana bu şansı verdikleri için onlara çok teşekkür ediyorum. Benim için çok büyük bir tecrübe oldu. Amerika'ya karşı oynamak benim hayalimdi. Onlara karşı oynadığım için çok mutluyum. Umarım tekrardan Amerika ile karşılaşırız ve bu sefer galibiyetle ayrılırız" diye konuştu.

"MÜCADELECİ BİR TAKIMIZ"

Cedi Osman, bu sene ilk seneleri olduğunu ve herkesin desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade ederek, "40 dakika boyunca savaşan bir takım olacağımızı herkese söz veriyorum. Maçlara taraftarımızın gelmesini ve bizi desteklemelerini istiyoruz" açıklamasında bulundu.

"HER ZAMAN ÇALIŞIYORUM"

Ekstra özel çalışmalar yaptığını açıklayan başarılı basketbolcu, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Bacaklarımı güçlendirme ve kilo alma gibi durumlarım var. İdman sonraları halter ve şut çalışıyorum. Çalışmaya devam edeceğim. Çünkü hiçbir zaman şampiyon olmak iyi oyuncu olduk anlamına gelmez. Sürekli üzerine bir şeyler koymak gerekir ve ben üzerine koymaya devam edeceğim."

"ŞAMPİYONLUK İÇİN HER ŞEYİMİZİ VERECEĞİZ"

Anadolu Efes'in genç yıldızı Cedi Osman, takım olarak hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyleyerek, "Anadolu Efes'in hedefi Türkiye liginde şampiyonluk ve Euroleague'de Final Four'dur. Kadro ne olursa olsun her zaman hedef şampiyonluktur. Galatasaray, Fenerbahçe tabii ki çok iyi kadro kurdular. Ama biz de çok mücadeleci bir takımız. Şampiyonluk için her şeyimizi vereceğiz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Amerika Birleşik Devletleri Anadolu Efes Cedi Osman Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title