Haberler

Ceceli'nin Milli Takım'ın Galibiyeti Sonrası Paylaşımına Tepki Yağdı

Güncelleme:

Milli Takım'ın galibiyeti sonrası twitter hesabından maç öncesi yapılan yorumlara göndermede bulunan Mustafa Ceceli'ye takipçileri sert sözlerle karşılık verdi.

Fatih Terim yönetimindeki A Milli Takım önceki akşam gruptaki ilk galibiyetini Çek Cumhuriyeti karşısında aldı. İki farklı kazanmak zorunda olduğumuz maçı Burak Yılmaz ve Ozan Tufan'ın golleri sonrası tam da istediğimiz skorla bitirince sosyal medyada yorumlar da birbiri ardına geldi.

MUSTAFA CECELİ'DEN GÖNDERME

Maçtan önce hedef tahtasının merkezine oturtulan Fatih Terim ve Arda Turan kazanılan galibiyet sonrası çok sayıda destek mesajı alırken kimi ünlü isimler de millilerin bu galibiyeti sonrası maç öncesi yapılan yorumlara göndermelerde bulundu. Bu isimlerden biri de Mustafa Ceceli'ydi.


"ÇENENİZİ KAPAYIP EFENDİ GİBİ OTURUN"

Önceki gün Cumhurbaşkanı'nın verdiği iftar davetinde boy gösteren ve ezan okuyan Ceceli, "Klavye başında geçen maçlardan sonra artistik yapan, küfür kıyamet takılan maganda arkadaşlar siz de çenenizi kapayıp efendi gibi oturun" gibi bir yorumda bulundu.

Bu sert çıkışa bir anlam veremeyen takipçileri Ceceli'ye sert yanıtlar verirken en dikkat çekenleri ise şunlar oldu:

- Sen git sarayda ezan oku lan karışma milletin ne yapacağına @mustafaceceli

- mustafa bey artistik yapmak ne demek @mustafaceceli

- Ha işte. Adam klavye başında oturmuş,saraya gidip yalanmaktan kalan boş zamanlarında,burada insanlara ayar çekiyor. @mustafaceceli

- Kes lan çakma justin @mustafaceceli

- Geç oldu yat istersen! @mustafaceceli

- @mustafaceceli iyide sanane

- Efendilik dersi vermek saray kullarına mı kaldı! @mustafaceceli

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Çek Cumhuriyeti Mustafa Ceceli Burak Yılmaz Fatih Terim Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (28)

hasan tek:

akepe yalakası ceceliş

57
19
yanıtYanıtla
dENİZ:

Yanlış bir şey dememişki . . Alınan zibidiler yine isyanda. . .

49
12
yanıtYanıtla
BAKIYORUMDA:

SENDE YİNE YALAKALIKTASIN

yanıt16
yanıt63
antipkk:

Türkiyeyi sevmeyenler ve kiskananlar ortalarindan catlasin gebersin!

29
10
yanıtYanıtla
TÜRK:

bu adam da gerçek yüzünü gösterdi eskiden severdim şimdi gördüğüm gibi kanal değiştiriyorum

17
20
yanıtYanıtla
ÇOK DA TINDI:

yürüüüü anca gidersin, kim tutuyor ki seni. ha hahaaaaaaaaa

yanıt19
yanıt11
adana7:

Mustafa Ceceli doğru söylemiş. . saygı ve anlayıştan uzak bir toplum haline geldik. . mustafa ceceliyi karalama kampanyası mı başlattınız haber sunuş tarzınız bunu gösteriyor. kırk yılda bir beyefendi bir şanatcımız oluyor ağır gelmiştir size. . hergün disko bar gezmeyip ilahi söylediği için karalayın bakalım. . .

27
8
yanıtYanıtla
FATIHLI:

BU ADAM ÇOK İTİCİ

14
18
yanıtYanıtla
DERYA-5835:

7 den 70'' e eleştiriye bu kadar tahammülsüz bir millet daha olamaz heralde, bundan önceki maçlarda Milli takım gerçekten çok berbattı ve eleştirileri de sonuna kadar haketti. . . bugünkü yorumlara bakıyorsun eleştiri yapanları Vatan Haini olarak ilan etmişler ben de şunu belirtmek isterim ki Milli Takımı önceki maçlarında eleştirmemizin nedeni Vatan haini olduğumuzdan değil ! ruhSuz ve isteksiz oynayan oyuncularımızın Vatana ihanet ettiği düşüncesinde olmamızdandı.

29
2
yanıtYanıtla
aha da yazdım:

SARAYIN DEVAMLI MÜDAVİMLERİNDEN. YAKINDA SARAYIN KADROLU İMAMI OLUR.

11
20
yanıtYanıtla
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title