Haberler

Çaykur Rizespor: "İyi Skorla Dönersek Her Şey Çok Güzel Olacak"

– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker, Kayserispor deplasmanından iyi bir skorla dönmeleri halinde her şeyin çok daha güzel olacağını söyledi.

– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un teknik direktörü Uğur Tütüneker, Kayserispor deplasmanından iyi bir skorla dönmeleri halinde her şeyin çok daha güzel olacağını söyledi.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Uğur Tütüneker, sahalarında 1-0 yenildikleri Kardemir Karabükspor maçında fırsat teptiklerini, kalan 6 haftaya konsantre olduklarını belirtti. Depsmanda Kayserispor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacaklarını hatırlatan Uğur Tütüneker, şöyle konuştu:

"Maç 2 takım için de çok önemli. Deplasmanda daha rahat oynuyoruz. İçerde üzerimizde bir baskı var. Kayserispor'un ligde bir çıkışı gözlendi. Önemli olan bizim takımın bir an evvel puan serisi yakalaması. Kayserispor maçında iyi sonuç almayı umuyoruz. İyi motivasyonla bu maçtan avantajlı bir sonuçla ayrılmak istiyoruz."

"ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ"

Ligde 6 maç kaldığını, rahatlamaları açısından Kayseri'den mutlaka puanla dönmeleri gerektiğini vurgulayan Uğur Tütüneker, şöylesdevametti:

"Bu yarış, sezon sonuna kadar sürecek. Takım olarak elimizden geleni yapacağız. Kayserispor bizi yense bile şansımız var. Ligde 39 ya da 40 puan bize yetecek. Arka arkaya iki maç alabiliriz. Kayseri'den iyi bir skorla gelirsek, her şey daha güzel olur. Şansımızı sonuna kadar değerlendireceğiz."

"FUTBOLCULAR BASKI ALTINDA"

Bu dönemde yeşil mavili takımının tam anlamıyla seyirci desteğine ihtiyacı olduğunu ifade eden Uğur Tütüneker, bu konuda şunları söyledi:

"Takımın başında kalayım ya da kalmayayım önemli değil. Dünyanın en büyük hocası da gelse kalan 6 maç oynanacak. Dürüstçe söylüyorum. Bazı işler hep iyi gittiği zaman mı taraftar takımın arkasında olur? Takım kötü gittiği zaman taraftar desteği olmalı. Oyuncularım sahalarında baskı altına oynuyor. Kendi sahamızda rahat oynayamıyoruz. Yalan mı söyleyeyim? Bu gerçek böyle. Bu takım düşebilir de, ligde kalabilir de. Bunlar doğal. Takımın içeride desteğe ihtiyacı var. Bunlar hep gizleniyor ve halı altı yapılıyor. Kalan 6 haftaya bu takımla gideceğiz. Başka takımımız var mı? Bu olayları Fatih Terim'de, Morinho'da yaşadı. Ben küs değilim. Buraya hizmet etmeye geldim. En iyi benim, demiyorum. Bana bir teklif geldi, kabul ettim ve hizmete geldim. Şu dönemde takıma az daha fazla sahip çıkılırsa iyi olacak." - Rize

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Uğur Tütüneker Mehmet Cengiz Kayserispor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title