Haberler

Çayeli Bakır'dan Firmalara Güvenli Sürüş Eğitimleri Veriyor

Güncelleme:

Teorik ve pratik olmak üzere titiz bir süreçle tasarlanan 'Güvenli Sürüş Eğitimi' programı kapsamında 33 katılımcı sertifika almaya hak kazandı.

Çayeli Bakır İşletmeleri, bölgedeki trafik hassasiyetini geliştirme hedefiyle hizmet aldığı firmaları bilinçlendiriyor ve ÇBİ tesisi içerisinde araç kullanan müteahhit firmaların personellerine yönelik güvenli araç kullanma eğitimleri veriyor. Teorik ve pratik olmak üzere titiz bir süreçle tasarlanan 'Güvenli Sürüş Eğitimi' programı kapsamında 33 katılımcı sertifika almaya hak kazandı.

Çayeli Bakır İşletmeleri (ÇBİ) Emniyet Sağlık Çevre Birimi, yürüttüğü kurumsal sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında, sadece çalışanlarını değil, hizmet aldığı firmaları da emniyet konusunda bilinçlendiriyor. Birim tarafından yürütülen 'Akıldan Kalbe Davranışsal Emniyet Programı' kapsamında son olarak ÇBİ tesisi içerisinde araç kullanan firmaların personellerine 'Güvenli Sürüş Eğitimi' verildi. Eğitim, ileri sürüş teknikleri konusunda uzman kuruluş olan Adex Akademi eğitimcileri tarafından verildi.

Teorik bilgilerin Çavuşoğlu Otel'de verildiği eğitim, Madenli-Çayeli arasındaki yolda sürüş pratiği yapılarak tamamlandı. Katılımcıların sertifikaları 28 Kasım tarihinde Çayeli Çavuşoğlu Oteli'nde düzenlenen sertifika töreninde sahiplerini buldu. Katılım gösteren yerel firmalar arasında Petek Taksi, Madenli Kooperatifi, Öztürk Oto, Aras Kargo, Beşli Hurda, Şeref Turizm, Madenli Market ve Okuyan Market yer alıyor.

Eğitimlerin bölgedeki trafik güvenliği için büyük önem taşıdığını ifade eden ÇBİ Emniyet Sağlık Çevre Birimi Müdürü Mehmet Eğriboyunoğlu, "Çayeli Bakır olarak, işbirliği içinde olduğumuz tüm çalışanların güvenliğine önem veriyoruz. Trafik kurallarına gösterdiğimiz hassasiyeti paylaşmamıza vesile olan bu eğitimler sayesinde, evlerimize daha güvenli bir şekilde gideceğimize inanıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çayeli Bakır Madenli Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title