Haberler

Çay Keyfi KAFT'ın "Tea And Results" Tişörtünde

Güncelleme:

Yazarlardan, şairlerden ve düşünürlerden aldığı ilhamla özgün tasarımlara imza atan KAFT, çay içme adetinin insan ruhu ve bedeniyle ilişkisini konu aldığı Tea And Results tasarımını Original tişört koleksiyonuna ekledi.

Yazarlardan, şairlerden ve düşünürlerden aldığı ilhamla özgün tasarımlara imza atan KAFT, çay içme adetinin insan ruhu ve bedeniyle ilişkisini konu aldığı Tea And Results tasarımını Original tişört koleksiyonuna ekledi. Özellikle çay tutkunlarının beğenisini kazanacak bu yeni tasarım, yazar William Cobbett'in çay içmenin insana verdiği keyfe dair yazdıklarından ilham alınarak hazırlandı. Diğer Original koleksiyonu tişörtleri gibi birinci sınıf kalitedeki kumaşa emprime baskı tekniğiyle uygulanan Tea And Results tasarımı KDV dahil 39 TL'lik fiyatıyla www.kaft.com adresinde yer alıyor.

Sanatsal çizgilere sahip tasarımlarıyla fark yaratan KAFT, özgün tasarımlarla oluşturduğu Original koleksiyonu tişörtlerine Tea And Results tasarımını ekledi. KAFT'ın Tea And Results tasarımı, yazar William Cobbett'in "Çay bir şömine başı arayışı, yatakta kıvrılıp yatma arzusu uyandırır" sözlerinden ilham alınarak hazırlandı. Cobbett'in tanımladığı çay içme keyfi, KAFT tasarım ekibinin özgün yorumuyla hayat buldu.

Tasarımlarını uyguladığı tişörtlerin özelliğiyle tekstil bakımından da yüksek kaliteye ulaşmış KAFT'ın Tea And Results tasarımının baskı aşamasında emprime baskı tekniği kullanıldı. Baskıya hava aldıran ve uzun ömürlü olmasını sağlayan emprime tekniği, insan sağlığına zarar vermeyen sertifikalı boyalarla uygulandı. Dökümlü ve rahat bir kalıba sahip Tea And Results tasarımı, diğer Original koleksiyonu üyeleri gibi birinci sınıf kalitedeki penye kumaşa uygulandı. Original koleksiyonuna özgü olarak özel bir teknikle yıkandıktan sonra paketlenen Tea And Results, yıkama önerilerine uyularak yıkandığı sürece çekme yapmayacak hale getirildi.

Özgün ve sanatsal tasarımlarıyla dikkat çeken tasarım markası KAFT'ın çay tutkunlarının beğenisini kazanacak Tea And Result tasarımına KDV dahil 39 TL'lik fiyatıyla www.kaft.com adresinden ulaşılabiliyor.

Kaynak: Haberler.Com / Kadın

Kadın Moda Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title