Haberler

Cavit Çağlar'dan, Bursaspor'a Ziyaret

Bursaspor, Perşembe akşamı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Bursaspor, Perşembe akşamı Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final rövanş maçında karşılaşacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarını akşam saatlerinde yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Antrenman öncesinde teknik heyet ve futbolcular, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı Türk Bayrağı ile çektirdikleri fotoğrafla kutladılar. Bursaspor'un eski başkanlarından, Nergis Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Devlet Eski Bakanı Cavit Çağlar, kızı Yeşim Hattat ve torunları Alihan ve Çağla ile birlikte antrenman sahasına gelerek futbolculara baklava ikram ederek başarı diledi. Çağlar futbolculara hitaben yaptığı konuşmada, "Belki bir kısmınız beni tanımazsınız. Bursaspor'da 8 sene Genel Kaptanlık ve 5 yıl başkanlık yaptım. 53 yıllık kulüp tarihinde en uzun görev yapan kişiyim. Kulübün kuruluşunda üye oldum. Sizlere başarı dileklerimi iletmeye geldim. Hocanız benim uzun yıllardan beri arkadaşım, Recep başkan da bizim kardeşimiz. İnanıyorum ki Perşembe akşamı Fenerbahçe'yi inşallah yeneceksiniz ve finale kalacaksınız. Sonsuz başarılar diliyorum" dedi.

Teknik Direktör Şenol Güneş nezaretinde yapılan antrenman ısınma koşularıyla başladı. Eğlenceli oyunlar ile devam eden antrenmanın ikinci bölümünde taktik çalışma gerçekleştirildi. Bursaspor yarın sabah yapacağı antrenmanın ardından Fenerbahçe maçı için öğleden sonra İstanbul'a gidecek. - Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Kupası Cavit Çağlar Fenerbahçe Bursaspor Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title