Haberler

Çatkıç: "Delgado, Ersan ve Rhodolfo İkilisini Kesemez"

Eski Milli Kaleci ve Yorumcu Ömer Çatkıç, Beşiktaş’ın yeni transferi Delgado ile ilgili, "Ersan olmadığında Beşiktaş’ta hep sorun çıktı.

Eski Milli Kaleci ve Yorumcu Ömer Çatkıç, Beşiktaş'ın yeni transferi Delgado ile ilgili, "Ersan olmadığında Beşiktaş'ta hep sorun çıktı. Mutlaka bir alternatif almak zorundaydılar. Ben Delgado'nun, Rhodolfo ve Ersan'ı kesebileceğini düşünmüyorum" dedi.

Eski Milli Kaleci ve Yorumcu Ömer Çatkıç, TGRT Haber'de yayınlanan ve moderatörlüğünü Hakan Dede'nin yaptığı 'Tarafsız Saha' programında önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş'ın Getafe'den yeni transferi Alexis Delgado hakkında görüşlerini dile getiren Çatkıç, "İspanya önemli bir lig. Oradaki stoperler topu oyuna sokan oyuncular. Oyun kurma anlamında da bu işi görev verildiğinde yapabilecek iyi bir oyuncu olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"ERSAN VE RHODOLFO İDEAL İKİLİ OLDULAR"

Beşiktaş'ın 31 yaşındaki yeni transferi Alexis Delgado'nun, Ersan ve Rhodolfo ikilisini kesebileceğini düşünmediğini belirten Çatkıç, "Ersan olmadığında Beşiktaş'ta hep sorun çıktı. Mutlaka bir alternatif almak zorundaydılar. Ben Delgado'nun Rhodolfo ve Ersan'ı kesebileceğini düşünmüyorum. Rhodolfo ve Ersan ikilisi çok uyumlu bir ikili oldu. Bazı kesimler tarafından beğenilmese de bence ideal bir ikili oldular. Rhodolfo pozisyon anlamında nerede duracağını çok iyi bilen bir oyuncu. Topu oyuna sokmada başarılı. Ersan yakın temas oyununda başarılı. Bu ikilinin ceza veya sakatlık durumu olmadığı sürece defansif anlamda çok başarılı olacaklarını düşünüyorum" diye konuştu.

"ALTYAPI ANTRENÖRLERİNİN GEÇİCİ OLARAK A TAKIMIN BAŞINA GETİRİLMESİ YANLIŞ"

Türkiye'de yaşanan teknik direktör değişimlerine de değinen Ömer Çatkıç, takımların altyapı sorumlularının geçici olarak A takımın başına getirilmesinin yanlış olduğunu vurguladı. Çatkıç, " Türkiye'de demek ki altyapılar o kadar değersiz ve önemsiz ki hemen teknik direktör sorunu olduğu zaman altyapının başındaki kişiyi siz alıyorsunuz ve bir anda takımın başına getiriyorsunuz. 'Bizi idare et' diyorsunuz ve A takımın başına getiriyorsunuz, sonradan hiçbir şey olmamış gibi geri altyapının başına gönderiyorsunuz. Ben dünyada hiçbir kulübün bu şekilde teknik direktör değişimlerinde, altyapıdaki hocasını alıp A takımın başına getirdiğini düşünmüyorum. Antrenör değişimlerindeki ilk örneklerden birisidir bu Türkiye'de. Altyapı başındaki sorumlu kişi mutlaka hep orada kalmalı" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Beşiktaş Türkiye Getafe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title