Haberler

Çatıya Çıkan Genç Kız, "Seviyorum" Diye Bağırıp Aşağı Atladı!

Güncelleme:

Giresun'da çıktığı inşattan "seviyorum" diye bağırdıktan sonra kendisini boşluğa bırakan genç kız yaralandı.

Giresun'da bir inşaatın çatısına çıkan 20 yaşındaki G.Y., "Seviyorum" diye bağırdıktan sonra kendisini boşluğa bıraktı. Bunalıma girdiği öğrenilen genç kız, olaydan yaralı olarak kurtuldu.

6 KATLI BİNAYA ÇIKTI

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde bunalıma giren G.Y. (20) isimli genç kız Fevzi Çakmak Mahallesi Pazarlık semtinde bulunan 6 katlı inşaat halindeki binanın çatısına çıktı.

"SEVİYORUM" DEDİ, ATLADI

İhbar sonrasında olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polisin çalışmalarına rağmen bir türlü ikna olmayan G.Y. uzun bir süre cep telefonuyla konuştu. G.Y. herkesin gözleri önünde "Seviyorum" diyerek kendini bir anda boşluğa bıraktı.

YARALI KURTULDU

İtfaiye ekiplerinin açtığı hava yastığına düşen genç kız, yaralı olarak Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Giresun Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (52)

KADIN tavsiyesimobilWeb@haberler.com:

BIR ERKEK ICIN DEGIL INTIHAR ETMEK SACIMIN TELINI FEDA ETMEM. ERKEK MILLETINE YARANILIR MI BE KIZIM. SABREDIP KARSISINA CIKACAK IDEAL ERKEGI BEKLEMEK VARKEN NEDIR BU HEMCINSLERIMDEKI SEHVET TUTKUSU ANLAYAMIYORUM. BIR KADIN OLARAK BUTUN KADINLARI MANTIKLI DUSUNMEYE DAVET EDIYORUM.

54
80
yanıtYanıtla
77başka bir kadın tavsiyesimobilWeb@haberler.com:

aşkı kadın yada erkek olayına çevirmek ruhsuzluk olur aşk iki kişi arasında üçüncü kişiye yer olmadan yaşanan kutsal bir duygudur erkek kadar kadında çok sevebilir bu kadını alçaltmaz aşk şehvet değil aşkın yaşandığı yer insanların en kutsal organıdır şehveti ise söylemeye gerek yok aşkın gözü kördür demiş aşkı yaşayanlar kör olan biri ne uçurumu ne de başka tehlikeyi görebilir aşk ve mantık farklı kutuplarda yaşar aşkartı masumiyet mantık artı şehvet ben sadece bunu bilir bunu söylerim

95
6
yanıtYanıtla
HAYDAR ABİ:

BİR ERKEK TAVSİYESİ;Bir kadına fedakarlık yapmaya değmez. Kadın erkeğe aşık olduğundan dolayı takılıp kalmaz. Erkek vasıtasıyla elde etmek istediği bir menfaati vardır ondan dolayı takılıp kalır buna da aşk der. Kadın erkeğin gücünü sever, bu devirde de güç demek para demek olduğu için, erkeğin sadece parasını sever. Yani erkeği erkek olduğu için sevmez. Bütün dert para ve çıkarıdır kadının aşktan anladığı. Olay budur.

19
22
yanıtYanıtla
XmanmobilWeb@haberler.com:

Benim kariya kiz sende benim icin seviyorum deyip atlasana dedim. Bi susta iki ekmek al gel dedi.

32
8
yanıtYanıtla
cihan canMobil-ANDROID:

bu olayı bile ak partiye mal eden mal lar bu millet artık çalanıda hizmet edenide görüyor.iktidara laf diyen kanı bozuktur vatan hainidir din düşmanıdırr....

8
28
yanıtYanıtla
emekçi hasan:

yine karadeniz, yine yasak aşk, bu karadenizin tuzlu suyundamı vardır, kıpırdayan hamsinin gücündemi vardır akademisyenler araştırma yapmaları gerekir bence.

15
14
yanıtYanıtla
DOKTOR AHMET:

arkadaşlar o anki ruh halini bilmiyoruz nasıl bir bunalıma girdiğini ve neler hissettiğini. ve bu hissettiği şeylerin onu ölüme sürüklemesi çok acı tabi. fakat eleştirmenin mantığı yok. dua edelim hiçbir genç kızımız bu duruma düşmesin inşallah

23
4
yanıtYanıtla
BABAHAKKI:

Gençliğin genel halinden kaygılıyım, kitap okumak yok, iş yapmak hak getire, tembel tembel oturuyorlar, bir ellerinde cep telefonu, bilgisayar, karşılarında televizyon, aşk meşk dedikodu, dışarıya çıkınca orda burda aylak aylak dolaş, eve gel hemen eline al cep telefonunu, kısır döngüye devam, bu gençlikle işi zor bu ülkenin, hem de çok zor. . .

24
2
yanıtYanıtla
siyah kalem:

ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar. . . . anne harici hiçkimse için bu dünyada ölüme atlamaya değmez. . . .

21
0
yanıtYanıtla
sss:

sevgtilin gelip taçmı taktı sana atlayınca a benim akıllı kızım

19
2
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title