Haberler

Çatalcaspor 2013 – 2014 Sezonuna Bomba Gibi Giriyor

Güncelleme:

Çatalca Spor Kulübü 2013 – 2014 sezon açılışını Çatalca Ziya Altınoğlu Stadyumu'nda gerçekleştirdi.

Çatalca Spor Kulübü 2013 – 2014 sezon açılışını Çatalca Ziya Altınoğlu Stadyumu'nda gerçekleştirdi. Sezon açılışına birçok isim katılırken, açılış maçı da Çatalca'nın veteran futbolcuları ile protokol üyeleri arasında yapıldı.

ÇATALCA SPOR'U YALNIZ BIRAKMADILAR

Çatalca Spor Kulübü 2013 – 2014 sezonuna iddialı giriyor. Çatalca Spor Kulübü sezon açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi. Çatalca Ziya Altınoğlu Stadyumu'ndaki açılış törenine Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan, İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Ak Parti Çatalca İlçe Başkanı Selim Güçbilmez, CHP Çatalca İlçe Başkanı Abdullah Aslan, MHP Çatalca İlçe Başkanı Niyazi Uyar, DP Çatalca İlçe Başkanı Esat Çelik, sivil toplum kuruluşları başkan ve yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

TAKIM DAVETLİLERE TANITILDI

Çatalca Spor Kulübü 2013 – 2014 sezonu açılış töreni Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı. Ardından ise İstiklal Marşımız hep birlikte okundu. İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Çatalca Spor'un alt yapı takımları davetlilere tanıtıldı. Alt yapıya büyük önem veren Çatalca Spor Kulübü, birçok genci alt yapı bünyesinde yetiştiriyor. Alt yapı takımlarının tanıtımlarının ardından sırasıyla A takım ve teknik heyet ile birlikte yönetim kurulu da davetlilere tanıtıldı.

HASAN GÖKÇE'DEN CEM KARA'YA TEŞEKKÜR

Kulübün tanıtımı sonrasında Çatalca Spor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe bir konuşma yaptı. Hasan Gökçe konuşmasında kulübe yardım edenlere teşekkür ederken, "Bugün bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Çatalca Belediye Başkanımız Cem Kara bizlere her zaman yardım ediyor. Sporcuların yemeğinden, deplasmanlara ulaşımına hatta sezon öncesi kampına kadar birçok konuda bize yardımı dokunan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya teşekkür ediyorum" dedi.

BAŞKAN'DAN YARDIM

Çatalca Spor Kulübü Başkanı Hasan Gökçe'nin ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bir konuşma yaptı. Başkan Cem Kara konuşmasında sporculara sakatlıktan uzak, centilmence bir sezon diledi. Başkan Cem Kara Çatalca Spor Kulübü'ne yardımların her zaman devam edeceğini de sözlerine ekledi. "Çatalca Belediye Meclisi olarak aldığımız kadar sonrasında Çatalca Spor Kulübü'ne nakdi yardım edeceğiz demiştik. Bugün burada Hasan Gökçe Başkanımıza bir müjde veriyorum" diyerek, Çatalca Spor Kulübü banka hesabına yatırılan 25.000 TL'lik dekontu Kulüp Başkanı Hasan Gökçe'ye teslim etti.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın ardından İstanbul Milletvekili Tülay Kaynarca bir konuşma yaparak, Çatalca Spor Kulübü'ne yeni sezonda başarılar diledi. Son olarak ise Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan bir konuşma yaptı. Taşdan konuşmasında; "Çatalca Spor Kulübü'ne yeni sezonda başarılar diliyorum. Biz de Çatalca Spor Kulübü'ne Kaymakamlık olarak nakdi destek vereceğiz" diyerek yardım sözü verdi.

Yapılan konuşmaların ardından yeni sezon öncesi dualar eşliğinde kurban kesildi. Kesilen kurban sonrasında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara kurban kanını futbolcuların alnına sürerek, sakatlıktan uzak bir sezon temenni etti.

Programın sonunda ise Çatalca'nın veteran futbolcuları ile Çatalca protokolü arasında bir maç yapıldı. Karşılaşmada Çatalca Kaymakamı Dr. Nevzat Taşdan ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da forma giydi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Nevzat Taşdan Hasan Gökçe Cem Kara Çatalca Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title