Haberler

Çatak'ta Jandarma ve Emniyete Saldıran 2 PKK'lı Öldürüldü

Güncelleme:

Van Çatak'ta bir grup PKK'lı, İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çatışmada 2 PKK'lı öldü.

Van'ın Çatak ilçesinde bir grup PKK'lı tarafından İlçe Jandarma Komutanlığı ile İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne roketatarlı ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 PKK'lı ölü olarak ele geçirilirken, bir korucu ayağından yaralandı.

2 PKK'LI ÖLDÜ, 1 KORUCU YARALANDI

Saldırı, saat 20.30 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan İlçe Jandarma Komutanlığı ile yaklaşık 1 kilometre uzağında bulunan Adnan Menderes Mahallesi'nde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne eş zamanlı olarak yapıldı. Roketatar ve uzun namlulu silahlarla yapılan saldırıya nöbetteki asker ve polisler tarafından anında karşılık verildi. İlçe merkezinde çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 PKK'lı ölü ele geçirilirken, bir korucu da ayağından hafif şekilde yaralandı.

HAVA DESTEKLİ OPERASYON

Jandarma karakolu ve emniyet müdürlüğüne saldırının ardından hava destekli operasyon başlatıldı. Karanlıktan yararlanıp kaçmaya çalışan PKK'lıların etkisiz hale getirilmesi için kobra helikopterlerin desteği ile başlatılan operasyon devam ediyor.

VAN JANDARMA KOMUTANLIĞI'NA SALDIRI

Bu arada Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı nizamiyesine PKK'lılar tarafından el bombası atıldı. Olayda bir uzman erbaş yaralanırken, PKK'lıların yakalanması için operasyon başlatıldı.

El bombalı saldırı, saat 21.30 sıralarında Van-Hakkari kara yolu üzerinde bulunan Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığı'nın girişinde bulunan nizamiyeye yapıldı. PKK'lıların attığı el bombasının patlaması sonucu bir uzman erbaşın yaralandığı belirtildi. Uzman erbaş, Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastane'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kaçan PKK'lıların yakalanması için de bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Mahallesi Menderes Çatak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (80)

merhaba bu arada ben bora:

Bu PKK ne kadar ahmak ulan bu ülkenin askeri polisi evladıbitermi he be gafil

219
11404
yanıtYanıtla
ışte bu:

ağrıda 3 vanda 2 pkk li geberdi daha bu bilinen güzel günler bizi bekliyor

151
7
yanıtYanıtla
M.ali:

Bizler bu vatan için canımızı vermeye Hazırız türkiyede mehmetçikler bitmez

125
8
yanıtYanıtla
Kürt:

Dağdaki ler Ermeni ve Yahudilerin baskısı nedeniyle silah bırakmadı aslında son barış süreci de geleceklerdi fakat abiler izin vermedi ... izin vermediler bari kardeşlerimiz meclise girdi bari onlar bu saatten sonra barış içinde yasasınlar diyip kafanıza siksaydiniz veya bombalarla kendinizi bitirseydiniz ama onuda yapmadılar .. ataistler marsistler masonlar coniler izin vermedi ... tehditle bir yere kadardır bunuda bilmediler dünyanın 5 . Süper kara kuvvetlerine kafa tuttular ..yazık çok yazık kazanan yine abd oldu ...yine sattı sizi petrol içi n ve Enson halepcede sattığı gibi .. Kürtler islam haricinde bir savaş yapmaz her biji tc

97
7
yanıtYanıtla
taner:

pkk li lesinin resmine bakin bismillah mermiyi nerden koymus nerden cikarmis

70
25
yanıtYanıtla
kültigin:

Tsk ve Emniyet karşı saldırıya geçti. Devlet toparladı vay pkknın haline. Demirtaşta ağlamaya başladı kandilde Barzo ve Apoya kurtarın çözümü başlatın diye yalvarmaya başladılar.

66
6
yanıtYanıtla
adalet:

ÇOK BASİT 1 KANUNLA TERÖR TARİHE GÖMÜLÜR. terörist ve teröre desdek verenlerin tüm malvarlıkları kamuya aktarılacak ve sınırdışı edilip vatandaşlıktan çıkarılacak kamulaşan mallarda şehit ailerine eşit olarak pay edilecek sadece bu kanun pkk nın tarihe gömülmesini sağlar amma pkk yı bitirmek istemiyor siyasiler varmısınız türk milleti bu kanunun çıkması için imza kampanyasına

67
5
yanıtYanıtla
Turkiye:

Darisi diyerlerinin basina

60
6
yanıtYanıtla
Turkuz deliyiz dusmani ezeriz:

HAVADA KARADA CATAKTA KIMMM KOMANDO KIMMM ALLAHHH

51
5
yanıtYanıtla
ardi:

dilerim turkiye hukumeti bu pisliklerin kokunu kazir askeri polisi sehit edenin ne bu dunyada ne diger dunyada yeri yoktur yerleri cehnemdir firaunla beraber

52
1
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title