Haberler

'Çarşı' Soma'ya Hareket Etti

Güncelleme:

Beşiktaş'ın taraftar grubu 'Çarşı' 250 kişilik grupla, Soma halkına destek olmak için İstanbul'dan Soma'ya yola çıktı.

Beşiktaş'ın taraftar grubu 'Çarşı' 250 kişilik grupla, Soma halkına destek olmak için İstanbul'dan Soma'ya yola çıktı.

Gruplar halinde saat 01.00'da Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda toplanmaya başlayan siyah-beyazlı yaklaşık 250 taraftar, 5 otobüsle saat 01.30 sıralarında İstanbul'dan Soma'ya hareket etti.

"ACILARINA ORTAK OLMAYA GİDİYORUZ"

Çarşı grubu liderlerinden Ayhan Güner Soma halkının acısını paylaştıklarını ifade ederek, "Keşke kaza olmasaydı da, biz de Soma'ya gitmeseydik. Böyle bir günde yine tek yumruk olduk. Biz de Beşiktaş Çarşı grubu olarak, hep birlikte acılarına ortak olmaya gidiyoruz. Yapacak bir şey yok tabi ki; ama yanlarında olmak birer dua okumak, o gün onların yanında acılarını hissetmek için yola çıkıyoruz. Kaybettiğimiz bütün maden işçilerinin Allahtan rahmet diliyoruz, mekanları cennet olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Beşiktaş Soma Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (17)

RASİM ÖZundefined:

orayı karıştırmaya gidiyor bu vandallar

15
24
yanıtYanıtla
yigityigitkozan97@hotmail.com:

Bir fenerbahçeli olara çarşı taratarından böyle birşey beklemem bekleyenler kendi için utansın

yanıt0
yanıt0
bursaundefined:

yalama olmus kepenkleri kapatıp acmaktan bıkmaz moskova usağı kominits carsı reklam yapmaktan

10
24
yanıtYanıtla
ÇARŞIzaza@hotmail.com:

DÜNYANIN EN ÇİRKEF TARAFTARININ BURSA TARAFTARI OLDUĞUNU UNUTTUN MU. DİYARBAKIRSPORA TERÖRİST DİYEN IRKÇI PİSLİKLER SİZLER DEĞİL MİSİNİZ. ÇARŞI YASİN FATİHA OKUMAYA GİDİYORUZ DİYE AÇIKLAMA YAPTI. SİZ SPOR CAMİASININ YÜZ KARASISINIZ

yanıt0
yanıt0
forevercem@hotmail.com:

çarşı pazar kadın işi türübün erkek işi ;)

yanıt0
yanıt0
çarşızaza@hotmail.com:

tribün işini kim iyi biliyor belli oluyor. sosyal mesaj desen kareografi desen destek desen hepsi bizde

yanıt0
yanıt0
Adınız YazınSONGÜLundefined:

GALATASARAYLIYIM ama BEŞİKTAŞ ÇARŞI GRUBUNUN BU ACILI GÜNDE YAPTIKLARINA SAYGI DUYUYORUM HELAL SİZE ARKADAŞLAR

24
4
yanıtYanıtla
fatih antepfd.1983.27@hotmail.com:

Orta ligi karıştırmaya gidiyorlar yani fitilibiraz daha ateslemeye halki devlete galeyana getirmeye yola cik i yorlar

6
21
yanıtYanıtla
nurullah güler refahiyesado-31@hotmail.com:

böylesi bi günde biz onların yanına destek olmaya gidiyoruz.ne ortalığı karıştırmak amacımız nede insanlara kötülük yapmak sadece destek olmaya.unutmayın gençler bunu.

26
0
yanıtYanıtla
dontys@gmail.com:

Destek olmak için çıktığınızdan tüm türkiye emin. Aynen geziye destek olduğunuz gibi.sanki akbaba belgeseli izler gibiyim

6
19
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title