Haberler

Çarptığı Yayanın Ölümüne Neden Olan Alkollü Sürücü: Neye Çarptığımı Anlayamadım

ZONGULDAK'ta, alkollü kullandığı otomobille yol kenarında yürüyen 38 yaşındaki Serkan Sarı'ya çarparak ölümüne neden olan sürücü 33 yaşındaki Mehmet Tosun'un tutuksuz yargılanmasına başlandı.

ZONGULDAK'ta, alkollü kullandığı otomobille yol kenarında yürüyen 38 yaşındaki Serkan Sarı'ya çarparak ölümüne neden olan sürücü 33 yaşındaki Mehmet Tosun'un tutuksuz yargılanmasına başlandı. Tosun, "Seyir halindeyken neye çarptığımı anlayamadım. Bir şeye çarptım ama yaya olmadığını düşündüm" dedi.

Geçen 8 Mayıs'ta Milli Egemenlik Caddesi'nde meydana gelen kazada, Mehmet Tosun yönetimindeki 67 EC 588 plakalı otomobil, yol kenarında yürüyen Serkan Sarı'ya çarptı. Serkan Sarı hayatını kaybederken, kaçan Tosun yakalandı. 2.11 promil alkollü olduğu doktor raporuyla tespit edilerek tutuklanan Tosun, Serkan Sarı'yı kaldırım yerine yol kenarında yürümesi nedeniyle asli, kendisini de tali kusurlu gösteren bilirkişi raporundan sonra avukatının itirazı sonucu 1 ay sonra tahliye edildi.

Tosun'un, 'taksirle ölüme neden olma' suçundan 6 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz yargılanmasına başlandı. 5'inci Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmada sanık Mehmet Tosun, ölen Serkan Sarı'nın kız kardeşi Derya Sarı ve yakınları hazır bulundu. Sanık Tosun savunmasında, seyir halindeyken neye çarptığını görmediğini, anlayamadığını ileri sürerek şöyle konuştu:

"Bir şeye çarptım ama yaya olmadığını düşündüm. 'Biri bir şey attı veya başka bir şey oldu' diye düşündüm. Sonra çalıştığım alışveriş merkezine gittim. Arkadaşım aradı ve birine çarptığımı söyledi. Ne olduğunu öğrenmek ve yardımcı olmak için hastaneye gittim. Doktor yakınlarına durumunun ağır olduğunu söyledi. Şok oldum ve arkadaşım beni oradan götürdü. Sonradan da teslim oldum. Alkollüydüm. Normalde alkollü olduğum için araç kullanarak gitmeyecektim ancak taksi bulamadım."

Ölen Serkan Sarı'nın kız kardeşi Derya Sarı ise sanıktan şikayeti olduğunu söyleyerek cezalandırılmasını istedi. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.

- Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Tosun Serkan Sarı Zonguldak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title