Haberler

    Carlos: Beşiktaş'ı Yenmemiz Gerek

    Beşiktaş ile oynayacakları maçı değerlendiren Brezilyalı teknik adam, maçın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

    Sivasspor Teknik Direktörü Roberto Carlos, Beşiktaş maçı hazırlıkları sırasında yaptıkları antrenmanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklarla fotoğraf çektirmesinin ardından basının sorularını yanıtladı.

    Carlos, bir gazetecinin, Beşiktaş'ta çok sayıda eksik oyuncu olduğunu belirtmesi üzerine, "Beşiktaş'ın kaç oyuncusunun eksik olduğu önemli değil, biz evimizde oynuyoruz, taraftarımızın önünde oynayacağız. Stat dolu olacak ve keyifli bir maç olacak. Kazanmamız gereken maçlardan biri. Bu maç bizim için çok önemli" diye konuştu.

    Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Carlos, "Çocuklar bizim geleceğimiz. Bugün, çocuklar için özel bir gün, birçok çocuğum var, ben de onların çocuk bayramını kutluyorum" dedi.

    "BREZİLYA'YI ÇALIŞTIRMAK İSTERİM"

    Ayrıca Bild'e de konuşan Carlos, Dünya Kupası'ndan da, "Bence kazancağız ancak yalnızca evimizde oynadığımız için değil aynı zamanda Luiz Felipe Scolari oyun tarzımızı değiştirdiği için kazanacağız.." şeklinde konuştu.

    Neymar'dan övgüyle söz eden 41 yaşındaki teknik adam, "Neymar tam bir dahi. Dünya Kupası'nın kilit oyuncusu olacak. En çarpıcı yanı ise karakteri." ifadelerini kullandı.

    İlerde Almanya'ya gidebileceği sinyallerini veren Carlos, "Bundesliga inanılmaz seksi ya da Pep Guardiola, Almanya'nın çok iyi biraları olduğu için mi gitti? Belki ben de Bundesliga'da takım çalıştıran ilk Brezilyalı olabilir." sözlerini ekledi.

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Roberto Carlos Sivasspor 23 Nisan Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title