Haberler

Çantadaki Parayı Çaldı, Kaçamadan Yakalandı

Haber İbrahim YILDIZ Kamera İstanbul DHA Atatürk Havalimanı'nda Danimarka uyruklu yolcuya ait olan çantayı karıştırarak içindeki bir miktar parayı aldıktan sonra kaçmaya çalışan şahıs polis tarafından kısa sürede yakalandı.

Haber İbrahim YILDIZ Kamera İstanbul DHA

Atatürk Havalimanı'nda Danimarka uyruklu yolcuya ait olan çantayı karıştırarak içindeki bir miktar parayı aldıktan sonra kaçmaya çalışan şahıs polis tarafından kısa sürede yakalandı. Önceki gün Filistin uyruklu 20 yaşındaki A.A., Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Gidiş Katında Danimarka Uyruklu bir yolcunun uyuduğunu fark etti ve yanındaki koltuğa oturdu. Bu sırada A.A., yolcuya ait olan çantayı karıştırmaya başladı. Çantada bulunan bir miktar parayı alan A.A. olay yerinden uzaklaşmaya başladı. Güvenlik kameralarından hırsızlık yaptığı tespit edilen şahıs kısa bir sürede polis tarafından yakalandı. Şahsın üst aramasında 3 Bin Danimarka Kronu para ve ABD Uyruklu M.R.D.L. isimli şahsa ait 1 adet telefon ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıs ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. A.A. daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HIRSIZLIK ANI KAMERALARA YANSIDI

Filistin uyruklu şahsın hırsızlık ve yakalanma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde Filistin uyruklu A.A., havalimanında bir koltukta uyuyan Danimarkalı yolcunun yanındaki boş koltuğa oturduğu görülüyor. Şahıs daha sonra çantadaki parayı alıp olay yerinden uzaklaşıyor. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde polisin şahsı gözaltına aldığı görülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Danimarka Filistin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title