Haberler

Cannes'da Ivana Sert Rüzgarı Esti…

Güncelleme:

'Bugün Ne Giysem' programı dünyaya "Fashion Icon" olarak açıldı

Dünyanın önde gelen televizyonculuk fuarı Mipcom Televizyonculuk Fuarı'na katılan "Bugün Ne Giysem" programı "Fashion Icon" ismi ile dünyaya açılıyor.

'Bugün Ne Giysem' programını "Fashion Icon" ismiyle dünyaya açacak olan Türkiye'nin ilk format pazarlama şirketi Global Agency, programın önemli isimlerinden Ivana Sert'in katılımıyla Cannes'da düzenlenen Mipcom Televizyonculuk Fuarında dünya lansmanı yaptı. Mipcom Televizyonculuk Fuarı, her yıl 120 ülkeden 13 bin kişinin katıldığı, her türlü televizyon içeriğinin bulunduğu dünyanın önde gelen televizyon fuarlarından biri. Fuarda lansmanı yapılan programın 40 ülke televizyonuna satışının gerçekleşmesi hedefleniyor.

Ivana Sert'e Global Agency'nin 4 yabancı mankeninin eşlik ettiği lansmanda, mankenler Ivana Sert koleksiyonu ile büyük dikkat çektiler. Hem tasarımları hem programın orijinal formatıyla tüm ilgiyi üstüne toplayan Ivana Sert gün boyunca yabancı basına "Fashion Icon" programı hakkında bilgi verdi.

Bu yıl ikinci sezonu olan 'Bugün Ne Giysem' geniş bir izleyici kitlesini ekranlara topluyor. Bir çok moda programından farklı olarak yarışmacılar her hafta jüriden aldıkları yorumlarla binlerce kişi arasından ülkenin moda ikonu olmak için çalışıyor. Programın dünyaya açılmasıyla her ülkenin moda ikonunu bulmak icin o ülkenin moda avcıları seçilecek. Her ülkenin Ivana Sert'i, Hakan Akkaya'sı, Çağla Şikel'i ve Özge Ulusoy'u kim olacak merakla bekleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Global Agency Ivana Sert Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title