Haberler

Canlı Yayında Atıştılar

İbrahim Tatlıses ve Bülent Ersoy Birbirine Girdi..

İBRAHİM TATLISES VE BÜLENT ERSOY BİRBİRİNE GİRDİ..

Türk sanat müziği sanatçısı Bülent Ersoy ile ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, dün akşam iki ayrı kanalda canlı olarak yayınlanan programlarında birbirleriyle kavga etti.

atv'de yayınlanan 'İbo Şov' adlı programında dün akşam, Ersoy'un daha önce yaptığı, 'Y.... y... doğum yaptım' açıklamasının bandını ekrana getiren Tatlıses, RTÜK'ü göreve çağırdı. Star TV'de canlı yayınlanan Pop Star Alaturka Yarışması'nda Tatlıses'in çağrısını duyan Ersoy da, ünlü türkücüye sert bir dille karşılık verdi. Tatlıses'in, İbo Şov'un, az reyting aldığı için böyle bir çağrıda bulunduğunu öne süren Ersoy, kameralara karşı parmağını sallayarak, Tatlıses'e, 'Bu kadar kıskanç olma. Arkadaşın doğursa fena mı olur du' diye seslendi.

Tatlıses de, Ersoy'un bu sözleri kendisine aktarıldıktan sonra aynı sertlikte yanıt verdi. 'Bak Ersoy efendi' diye başlayan Tatlıses, şöyle konuştu: 'Senin o parmağını alıp kulağını kaşırlar. Kimsin sen nesin? Bu ülkede neler yaptığın ortada. Kırarlar seni o parmağını. Eğer o sözleri söylediysen yandın sen. Biz hiçbir şeyi, reyting için yapmıyoruz. Bu ülkede açlık var, sen açlık nedir bilir misin. Sen hala parmağındaki mücevherlerin kaç para olduğunu söylüyorsun.'

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title