Haberler

Canlı Bomba Adıyaman Nüfusuna mı Kayıtlı

Güncelleme:

Suruç'ta gerçekleştirilen ve 32 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda canlı bombanın Adıyaman nüfusuna kayıtlı ve erkek olduğu öne sürüldü.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen, 32 kişinin hayatını kaybettiği 104 kişinin yaralandığı canlı bomba eyleminin Diyarbakır saldırısıyla bağlantılı olduğu kesinleşti. Canlı bombanın Adıyaman nüfusuna kayıtlı ve erkek olduğu ve IŞİD'le bağlantılı olduğu öne sürülüyor.

Elde edilen bilgilere göre, intihar saldırısı düzenleyen şahsın Adıyaman nüfusuna kayıtlı IŞİD militanı olduğu iddia edilen Abdurrahman Alagöz olduğu belirtiliyor. Alagöz'ün patlama sonrası Amara Gençlik ve Kültür Merkezi bahçesinde kimliğinin bulunduğu, eylemcinin Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu'na (SGDF) üye gençlerin basın açıklaması yaptıkları sırada arasına sızarak bombalı eylemi gerçekleştirildiği iddia ediliyor.

KADIN KILIĞINDA ERKEK

Suruç'ta olay yerinde bulunan kopuk baş parçası nedeni ile saldırının kadın kılığına girmiş bir erkek tarafından gerçekleştirilmiş olabileceği değerlendiriliyordu.

OLAY YERİNDE 2 CANLI BOMBA MI VARDI?

Dünkü patlamada yaralanan ve tedavi için hastaneye götürülen 20 yaşlarındaki bir genç kızın da karın bölgesinde bomba pimi bulunduğu ileri sürüldü. Canlı bomba olarak kendisini patlatan saldırgan ile ortak hareket etmesinden kuşkulanılan genç kız, Suruç'taki ilk müdahalesinin ardından Şanlıurfa'ya sevk edildi. Ağır yaralanan ve vücudunda yanıklar oluşan genç kızın karın bölgesindeki bomba piminin patlama ile vücuduna yapışmış olma ihtimalinin de bulunduğu belirtildi. Yaralı kızın saldırıyla ilişkisinin olup olmadığının araştırıldığı kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Diyarbakır Şanlıurfa Adıyaman Alagöz Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (294)

UYAN KURT HALKI:

HESABINI VER HDP OGUN ORDA NIYE YOKTUN

50
84
yanıtYanıtla
cizreli:

yine adıyamanlı çıktı. bu tesadüf olamaz. adıyamdaki menzil başta olmak üzere insanları canileştiren din tücarlarına karşı tedbir alınsın.

90
42
yanıtYanıtla
toros:

bingöllüleri ve adıyamanlıları çok seviyorum müslüman ve gayet sagduyulu iki güzel şehrimiz

43
58
yanıtYanıtla
Mersinli33:

Bunu yapan hdpli. Herkes bilyor

37
61
yanıtYanıtla
Adıyamanli:

Ellerine sağlık toprağım Allah mekanını cennet etsin Adıyaman da şehit olan askerimizin kanını yerde bırakmadın

26
64
yanıtYanıtla
toros:

adıyamanlıları kahraman ilan ediyorum

31
59
yanıtYanıtla
hdp kan akitiyor:

hayaller KÜRDISTAN hayatlar KABRISTAN imza hdp

33
54
yanıtYanıtla
Kocberk:

Ey. Kürt. Halkı uyanın. Bu olayı yapan vede. Yaptıran. Kesinlikle. P. K. K. Ve. H. D. P. Olayı. Çapıtmak. İçin. Hiç bir. İnsana. acımıyor çünkü bunlarda. Yahudi. Zihniyeti. Var.

34
49
yanıtYanıtla
UYAN KURT HALKI:

EVET SORUYORUM HDP YE BIR KURT OLARAK, BIZLERIN HER YAPTIGI ETKINLIGE GELEN VEKILLER OGUN NERDEYDINIZ VE NE ISLER CEVIRIYONUZ

35
47
yanıtYanıtla
türkiye akp ile yola devam edemez:

Akpnin güçlü olduğu yerde cihatçılar yetişiyor türkiye akp den kurtulmazsa türkiye iç savaşa gider bir iki bomba daha patlarsa kürtler ayaklanır türkiye dönüşü olmayan yola girer

39
40
yanıtYanıtla
Tüm 294 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title