Haberler

Canlı Bombanın Babası: Böyle Bir Olaya Karışmışsa Cenazesini Kabul Etmiyorum

Güncelleme:

Ankara'da dün meydana gelen terör saldırısını gerçekleştirdiği iddia edilen Seher Çağla Demir'nin babası konuştu. Baba, kızının 3 yıldır kayıp olduğunu söyledi.

Ankara'da 37 kişinin hayatını kaybettiği terör saldırısında canlı bomba olduğu iddia edilen Seher Çağla Demir'in babası ilk kez konuştu. Tekirdağ'da yaşayan baba C. D., 'Kızımla 2013'ten beri hiç görüşmedim. Seher üniversiteye giden tek çocuğum. Polis ekipleri geldi, hastaneye gittik ve DNA testi yaptılar. Ama böyle bir olaya karışmışsa cenazesini de kabul etmiyorum" " şeklinde konuştu.

Demir'in babası emniyetteki ifadesinde, 2012 yılında Balıkesir Üniversitesi'ne kayıt yaptırmasının ardından kızından bir daha haber alamadığını ve hakkında kayıp başvurusunda bulunduğunu söyledi.

"BÖYLE BİR OLAYA KARIŞMIŞSA CENAZESİNİ KABUL ETMİYORUM"

Baba Ç. Demir ifadesinde, "Kızım ilk, orta ve liseyi Marmara Ereğlisi'nde okudu. Daha sonra Balıkesir'de üniversite kazanarak 2012 yılında kayıt yaptırdı. Daha sonra kendisinden haber alamadık. Kayıp başvurusu da yaptık. Ama böyle bir olaya karışmışsa cenazesini de kabul etmiyorum" diye konuştu.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ SEHER

Ankara'da 37 kişinin ölümü 125 kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan saldırıyı gerçekleştiren kişinin ilk bulgulara göre; kadın bombacı Balıkesir Üniversitesi öğrencisi, Seher Çağla Demir olduğu iddia edilmişti. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonucu hurdaya dönen BMV marka bomba yüklü araçtan elde edilen ceset parçaları ve parmak izinden, Seher Çağla Demir'in kimliğine ulaşıldığı ifade edildi. (Kaynak: Yeniyüzyıl)


Kaynak: Haberler.com / Güncel

Tekirdağ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (226)

roj hilat:

sen korkudan sahiplenmeye ilirsin dayi ama o enim gibi milyonlarin kahramanidir

28
195
yanıtYanıtla
.:

KAHRAMANLIK SİVİLLERİN OLDUĞU Bİ OTOBÜSÜ PATLATMAK DEĞİLKİ

yanıt7
yanıt2
laz:

Neyin kahramanlığından bahsediyosun lan. ne uğruna savaştığını bile bilmiyorsun. bi hiç uğruna onca masum insanların canını alıyorsunuz. En büyük savaşı öbür dünyada yaşıcaksın . zaten fazla yaşamazsın bu dünyada

yanıt19
yanıt2
pillow fighter:

biran önce idam yasasını çıkartın. . . niyetiniz yoksa da çıkın bizim idam yasasını çıkartmaya niyetimiz yok deyin. . . ben sizin şakşakçı gazeteci ve siyasetçilerinizin terörizm ile nasıl yaşanır öyküsünü dinlemek zorunda değilim. . . verdiğim verginin karşılığını istiyorum. . . güven içinde ülkemde yaşamak istiyorum. . . adam lazımsa gelelim, daha fazla para lazımsa verelim. . . ama bırakın artık bu gölge oyunlarını. . . kabak tadı verdi. . . çıkarın idamı. . . kesin hainin başını. . .

74
69
yanıtYanıtla
kürt hasan:

ulan hdp bak ben kürdüm tc devleti benim devletim bayrağı benim bayrağımdır tc devleti bana zulüm de etse beni öldürse de ben vatanıma asla ihanet etmem müslüman olan ihanet etmez. herkezden büyük herşeye gücü yeten allah var terörlen hainliklen ayrı bayrak acarak bölücülük yaparak kanlı eylemler ile hak arayışı sürdürülmez siz kürtlere en büyük zulmü yapıyorsunuz hdp biz kürt halkı ayrı devlet ayrı bayrak istemiyoruz

94
15
yanıtYanıtla
baskanlik ugruna:

madem sen kürtsün diyarbakirda ve cizrede kürtleri üc ay boyunca öldürdüklerinde birinizin sesi cikmadi kürdün ölüsüne ses cikarmayan kendi ölüsüne üzülmesin ölen insanlar basklanlik ugruna ölüyor esn benim ölüm ben senin ölüne sevinirsem böyle uzer gider

yanıt37
yanıt23
nefret:

Patlamadan 6 saat önce TÜRGEV mesajla Kizilaydan uzak durun mesaji yayinlamis! Uyuyun koyunlar uyuyun, Allah belanizi versin!!!!

34
70
yanıtYanıtla
vatanMobil-ANDROID:

Teröre destek ver idam lazım başka çare yok

85
5
yanıtYanıtla
el curdo:

kürde ölünce göbek at türk ölünce feryat et.

25
62
yanıtYanıtla
Vatan:

Her zaman Kinden daha çok kürt ve Türk kardeşliğine ihtiyaç var lutfen dikkatli ve duyarlı olalım

yanıt1
yanıt0
Tüm 226 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title