Haberler

Canlı Bomba Kendini Böyle Patlattı!

Güncelleme:

Çeçenistan'da sabah saatlerinde Grozni'de gerçekleştirilen saldırının güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı.

Rus güvenlik güçleri açıklamasına göre canlı bomba eylemi, Grozni girişindeki Alhanyurt yolu mevkisinde gerçekleştirildi. Yolu kontrol eden polise yaklaşan şahıslardan biri, kaybolan koyun sürüsünü aramaya çıktığını söyledi.

BOMBAYI POLİSİN YANINDA PATLATTI

Polisle aynı hizaya geldiğinde sırtındaki çantada yer alan patlayıcıyı ateşledi. Şiddetli patlamanın etkisiyle polislerden birinin yere yıkıldığı gözlendi. Canlı bombanın arkasında duran ikinci saldırganın ise kontrol noktasına el bombası attığı bildirildi.

İKİNCİ SALDIRGAN ÖLDÜRÜLDÜ

İkinci saldırganın güvenlik güçleri tarafından açılan ateş sonucu öldürüldüğü belirtildi.

ÖLÜ YOK, 6 POLİS YARALANDI

İntihar eylemcisinin üzerindeki bombayı polislerden birine 3 metre mesafedeyken ateşlemiş olmasına rağmen, resmi açıklamalarda olayın can kaybına yol açmadan atlatıldığı, sadece altı polisin yaralandığı ifade edildi.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Saldırının ardından başlatılan soruşturma sonucunda, intihar saldırısının 1989 doğumlu Şamil Canaraliev ile 1991 doğumlu Ahmet İnavot tarafından gerçekleştirildiği bilgisine ulaşıldı.

Kaynak:Hürriyet.com.tr

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Grozni Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (27)

TOKAT:

ULAN KENDİNİ PATLATMAKTA NE BE ? NEYİN SAVUNMASINI YAPIYORSUNUZ ANLAMAK MÜMKÜN DEĞİL. ALLAH''IN VERDİĞİ CANI KENDİNİ ÖLDÜREREK ALMAK KADAR SALAKÇA BİR DAVRANIŞ OLAMAZ.

87
4
yanıtYanıtla
BİTMİŞ MEMLEKET:

can kaybı yok diyor . intiharcının can değilmi.

3
41
yanıtYanıtla
Sener Koruturk:

Salak cecen!. . Koyunlarin hepsi burada. . .

17
13
yanıtYanıtla
Z:

nerde müslüman ordA. . . . . . .

13
16
yanıtYanıtla
yok öyle.:

senin gibi müslümanım diyor müslümana atıyor işte bi aynaya bak.

yanıt10
yanıt3
SALLA35 E:

BİR KAFİR OLARAK BÖYLEMİ DÜŞÜNÜYORSUNUZ NE İLGİNÇ

yanıt2
yanıt1
ER:

İÇKİ GÜNAH DİYORLAR AMA İÇİRMİŞLER BEYNİNİ SARHOŞ ETMİŞLER APTALIN CENNETE GİDEÇEN DEMİŞLER ODA KENDİNİ UÇURMUŞ

24
3
yanıtYanıtla
godoman:

Nası bi kafa yaşıyolarda kendini patlatıyor. . Allahı kitabı olan bunu yaparmı. .

23
3
yanıtYanıtla
kayserili hacı:

ruslara ölüm. . . . .

7
7
yanıtYanıtla
haber:

Patlama sonucu çok sayıda ölü ve yaralı olduğu bildirildi. İlk bilgilere göre; önce kontrol noktasında bir patlama gerçekleşti, ardından Rus işgalcilere ateş açıldı. İşgalci kaynaklarına göre; saldırıyı 2 mücahid gerçekleştirdi. Onların her ikisi de şehid düştü(inşallah). Rus işgalcilerden ise en az 5 ölü ve yaralı var. Diğer ayrıntılar bilinmiyor

7
6
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title