Haberler

Çankaya Belediyesi'nden 9 Eylül'de Anlamlı Park Açılışı

Güncelleme:

Çankaya Belediyesi, bir süredir yapımını sürdürdüğü 9 Eylül Kuruluş Parkı'nı, 9 Eylül tarihinde açıyor.

Çankaya Belediyesi'nin kısa süre içerisinde gerçekleştirdiği park açılışlarına bir yenisi daha ekleniyor. Söğütözü Mahallesi'nde ve CHP Genel Merkezi yanında bulunan parkın açılışı, aynı zamanda Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşun 91. yıl dönümü olan 9 Eylül 2014 tarihinde yapılacak.

Türkiye Cumhuriyeti tarihinde kuruluş ve kurtuluşun simgesi olan ve aynı zamanda İzmir'in kurtuluş günü olan '9 Eylül', Çankaya'da '9 Eylül Kuruluş Parkı' adıyla ölümsüzleşecek.

Anadolu Bulvarı ile 2182. Cadde kesişiminde yer alan 11 bin 821 metrekarelik alanda bulunan parkta, 120 metrekarelik fitness alanı, 850 metrekarelik yürüyüş yolu, 280 metre uzunluğunda koşu yolu bulunuyor. Pergolalar ve oturma grupları ile aydınlatma sisteminin yer aldığı park, yeşil alan ihtiyacının yanı sıra dinlenme ve spor alanı olarak ihtiyacı giderecek nitelikte hizmete sunulacak.

Açılışı Kurtuluş günü olan 9 Eylül'de yapılacak olan parkta, 9 bin 200 metrekarelik yeşil alan ile 3 bin adet mevsimlik çiçek bulunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Çankaya Belediyesi Söğütözü Eylül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title