Haberler

Canikli: "Allah'ın İzniyle Bu Hizmet Kervanını Durduramayacaklar"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli- Canikli'nin konuşması- Canikli'ye forma hediye edilmsi Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli: - "Allah'ın izniyle bu hizmet kervanını durduramayacaklar.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli- Canikli'nin konuşması- Canikli'ye forma hediye edilmsi Gümrük ve Ticaret Bakanı Canikli: - "Allah'ın izniyle bu hizmet kervanını durduramayacaklar. Liderimizin başkanlığında, Cumhurbaşkanlığımızın başkanlığında bu hareket yürümeye devam edecek. Hiç kimse bunu engelleyemez" Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, "Allah'ın izniyle bu hizmet kervanını durduramayacaklar. Liderimizin başkanlığında, Cumhurbaşkanlığımızın başkanlığında bu hareket yürümeye devam edecek. Hiç kimse bunu engelleyemez" dedi.Bakan Canikli, partisinin Güce İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen açık hava mitinginde yaptığı konuşmada, muhalefet partilerinin çeşitli söylemlerle Türk halkını kandırmaya çalıştığını belirterek, "Kafaları karıştırmaya çalışıyorlar. Milleti kandırmaya çalışıyorlar. Bunların ipleri başkalarının elinde. Üç siyasi partinin de ipleri başkalarının ellerinde. Sayısız kereler gördük bunları" diye konuştu.Canikli, şunları söyledi: "Allah'ın izniyle bu hizmet kervanını durduramayacaklar. Liderimizin başkanlığında, Cumhurbaşkanlığımızın başkanlığında bu hareket yürümeye devam edecek. Hiç kimse bunu engelleyemez. Biz hizmetlerimizi yapmaya devam edeceğiz. AK Parti yapacak, onlar sadece konuşacak. 7 Haziran seçimlerimiz inşallah hayırlara vesile olacak."Bakan Nurettin Canikli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın meydanlarda konuşmasından bazı kesimlerin rahatsızlık duyduğunu, vatandaşla buluşmasını engellemek için çeşitli oyunlar oynandığını vurgulayarak, şöyle devam etti: "Cumhurbaşkanımız bizim liderimiz. Birileri kıskanıyor. Onun halkla, milletle, vatandaşla bütünleşmesini engellemeye çalışıyorlar. ya mübarek adamlar Cumhurbaşkanımız seçilirken ne dedi? 'Ben sizin bildiğiniz, eskiden olduğu gibi sadece noter vazifesi yapan Cumhurbaşkanlarından olmayacağım'. 'Ben terleyeceğim, terleteceğim' demedi mi? 'Koşturacağım' demedi mi? 'Köprüyü, yolu, suyu, işleri takip edeceğim' demedi? Şimdi de onu yapıyor. Millete söz verdiği şekilde şu anda faaliyette bulunuyor. Millet bunu bilerek oy verdi, Cumhurbaşkanı seçti. Niye rahatsız oluyorsunuz? Engellemek için her şeyi yapıyorlar. Hiç boşuna uğraşmayın."Güce Belediye Başkanı Aytekin Geçgel, Bakan Canikli'ye konuşmasının ardından "Gücespor" forması ile Güce fotoğrafının yer aldığı tablo hediye etti.

Kaynak: AA / Politika

Nurettin Canikli Güce Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title