Haberler

Canik Basketbol'un Yeni Antrenörü Erdal Yeğin Oldu

Canik Basketbol'un yeni antrenörü Erdal Yeğin olduBilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımı Canik Belediyesspor'un yeni antrenörü Erdal Yeğin oldu.

Canik Basketbol'un yeni antrenörü Erdal Yeğin oldu

Bilyoner.com Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımı Canik Belediyes spor'un yeni antrenörü Erdal Yeğin oldu.

Eurocup Women'da da mücadele eden Samsun Canik Belediye spor'da 17 Ekim günü hayatını kaybeden Mehmet Can Öztürk'ün yerine Erdal Yeğin getirildi. İmza törenine Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Canik Belediye spor Başkanı Ercan Bayrak, yönetim kurulu üyeleri katıldı. Canik Belediye spor Başkanı Ercan Bayrak, Erdal hocamızla görüşüp anlaştık. Hayırlı olmasını diliyorum. Başarılı olacağına inanıyorum dedi. Canik Belediye Başkanı Osman Genç ise, Avrupa'da oynuyoruz. Mehmet Can Öztürk hocamızın bıraktığı yerden bizi daha ileriye götürecek olan Erdal Yeğin, altyapı, minik ve genç takımımızı üst seviyelere taşıyacaktır. Basketbol bu şehrin ana spor dallarından biri haline geldi diye konuştu.

İki yıllık sözleşmeye imza atan Erdal Yeğin de şunları söyledi

Canik Belediyespor'un, kadınlar liginin çok değerli takımlarından birisi olduğunu biliyorum. Dolayısıyla Karadeniz'de de tek Süper Lig takımıdır. Takımın bu sene Avrupa Kupası'nda oynaması şehre ayrı bir önem katıyor. Bu konuda güvenim tam. Bu bir ekip ve takım işidir. Birlik ve beraberlik içerisinde anılmak istiyoruz.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Canik Belediyespor Osman Genç Can Öztürk Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title