Haberler

Caner-Asena Çifti Boşanmıyor

Güncelleme:

Fenerbahçeli Caner Erkin, tasarımcı eşi Asena Erkin'den boşanacağı iddialarını yalanladı.

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Caner Erkin, son günlerde yazılı ve görsel basında tasarımcı eşi Asena ile evlerini ayırdığını boşanacaklarına dair çıkan haberleri yalanladı.

"BOŞNMA HABERLERİ YALAN"

Sosyal medyadan çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirten Erkin şunları yazdı; Son dönemde bazı yayın organlarında, boşanma kararı aldığımıza dair çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Koni ile ilgili olarak avukatım vasıtasıyla gerekli süreç başlamıştır.


Kaynak: Haberler.com / Spor

Caner Erkin Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (20)

Emrehan:

pas pas kılıklı karı boşasan ne olur boşamasan ne olur. adam gibi bişe al caner o kadar paran var ne bu bulaşık süngeri kılıklı kadın.

36
2
yanıtYanıtla
tracers:

karı-kocaların yüz karaları, anneliğin, babalığın utanç tablosu. . . .

13
2
yanıtYanıtla
EmelmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hadi ya bizde akillandi akli basina geldi dioduk

12
3
yanıtYanıtla
karadeniz limobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ya bize ne alan veren razı bize mi düştü tasası adam skintiii yapmıyor sa bize ne sonuç ta evli olan o

11
1
yanıtYanıtla
KAWAmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Cok cirkin bir kadin Adam bunun neyini seviyor bilen varsa yorum yazsin hani derler ya 10 seyim olsa bu kadina birini vermem cirkin kadin

12
0
yanıtYanıtla
SerdarmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Canercim asenanin cokta umrunda bosanma zeten sen parayi ver onlar berkayla yesin merak ettim canercim berkayi gorunce ooo ortak nasilsin diyomu

9
3
yanıtYanıtla
emre46:

ya ne var bu kadın da anlamadım ulan ne körsün yada ne genişsin caner be

9
1
yanıtYanıtla
CccmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Baba o karı yalan

10
0
yanıtYanıtla
ferit çMobil-ANDROID:

milyon dolarlar kazanıyosun dünya kadar paran var nedir bu kadından cektiğin ulan caner fanatik fenerliyim sırf bu kadın yüzünden seni hic sevmiyorummmmmm

9
0
yanıtYanıtla
Adem:

Daha anlamadiniz Caner kendisini aldatan karilardan hoslaniyor, Adam öyle zevk aliyor simdide Italyan filmi oynuyor.

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title