Haberler

Canelo Alvarez'den Müthiş Nakavt!

Güncelleme:

Canelo Alvarez, üçüncü raunttaki müthiş sağ kroşesiyle James Kirkland'ı nakavt etmeyi başardı.

Geçtiğimiz hafta Manny Pacquiao ve Floyd Mayweather arasında gerçekleşen ve 'Asrın Maçı' olarak adlandırılan dövüş beklentileri karşılamaktan uzak kalmıştı. Dün gece Saul "Canelo" Alvarez ile James Kirkland arasındaki mücadeleyi izleyen boksseverler, geçen hafta mahrum kaldıkları boks şölenine bu kez tanık olma şansını yakaladılar.

MÜTHİŞ KROŞE İŞİNİ BİTİRDİ

Maç yalnızca üç raunt sürmesine rağmen boksörler tam üç kez yere düştü. Alvarez, üçüncü rauntta çıkardığı müthiş sağ ile Kirkland'ı devirerek galibiyet derecesini 45-1-1'e taşımayı başardı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

floyd mayweather manny pacquiao Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (17)

durustmobilWeb@haberler.com:

Akp

3
16
yanıtYanıtla
kimmobilWeb@haberler.com:

Chp hdp sonundan farksız ha ha haaa

5
8
yanıtYanıtla
fetimobilWeb@haberler.com:

Fenerde aynı kroşeyi çakacak.hazır olun.2 haftaya kadar bjk-gs nakavt.rakibe saygı

6
4
yanıtYanıtla
CIA-MOSSAD-KGB:

Nakavt, in sorumlulugunu üstleniyoruz. .

8
1
yanıtYanıtla
HACI HÜSO:

BU VE BUNA BENZER KİKBOKS BUNLARI SPOR SAYANLAR, BİR DAHA DÜŞÜNSÜNLER BU İŞ, CANİLİK

8
0
yanıtYanıtla
gurbetci:

ilk yikildigi an zaten nakavt olmustu hakem anlamaliydi ve mac bitirmeliydi yada hocalari havlu atmaliydi

5
0
yanıtYanıtla
malkoçoğlu:

spormu bu be. . . . . . . . . . . .

2
2
yanıtYanıtla
vay be:

o neydi la

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Sehide kelle diyip tererustlerle cozum sureci diyip cozulmeyi baslatan hirsizlarami oy verelim aklimizi Pernis ekmekle yemedik daha )

2
2
yanıtYanıtla
...mobilWeb@haberler.com:

Sağlam mac olmus

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title