Haberler

Çanakkale Suriyeli Mültecileri Taşıyan Minibüs Şarampole Devrildi: 2 Yaralı

Suriyeli mültecileri taşıyan minibüs şarampole devrildi: 2 yaralı ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde, Suriyeli sığınmacıların içinde bulunduğu minibüs, kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Suriyeli mültecileri taşıyan minibüs şarampole devrildi: 2 yaralı

ÇANAKKALE'nin Bayramiç İlçesi'nde, Suriyeli sığınmacıların içinde bulunduğu minibüs, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. İki umut yolcusunun yaralandığı kaza, ucuz atlatıldı. Minibüs şoförü jandarma tarafından gözaltına alındı.

Kaza, bugün 07.00 sıralarında, Bayramiç'e bağlı Türkmenli Köyü kavşağı yakınlarında meydana geldi. M.B. (Muhammet Babaoğlu) yönetimindeki 34 SJE 66 plakalı minibüs kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Şoförle birlikte 21 kişinin içinde olduğu minibüste, iki umut yolcusu hafif yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalede bulunduğu iki yaralı ambulansla Bayramiç Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Minibüs şoförü M.B. ile birlikte kazayı yara almadan atlatan, aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 18 Suriyeli, Bayramiç İlçe Jandarma Komutanlığı'na götürüldü. Kaçakların sağlık kontrolünün ardından Ayvacık'taki Yabancıları Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edileceği belirtildi. Uyuduğu öne sürülen minibüs şoförünün işlemlerinin sürdüğü ve adliyeye sevk edileceği bildirildi.

BİR MİNİBÜS ARANIYOR

Minibüsteki sığınmacıların Ayvacık'ın Sivrice Burnu'ndan Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmeyi planladıklarının öğrenildiği belirtildi. Öte yandan; kaza yapan minibüsün dışında bir minibüsün daha olduğu öğrenildi. Jandarma diğer minibüsü ve minibüsteki umut yolcularını bulmak için bölgede çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Bayramiç Ayvacık Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title