Haberler

İki Kez Kaçırdı, Sonunda Muradına Erdi

Güncelleme:

Çanakkale'de yaşayan orman işçisi Cihan Tümer (22), iki kez kaçırdığı Galatasaraylı eski basketbolcu Haşim Murat Yurdakul'un kızıyla sonunda dünya evine girdi.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi Sarıdüz Köyü'nde yaşayan orman işçisi Cihan Tümer (22), iki kez kaçırdığı Galatasaraylı eski basketbolcu Haşim Murat Yurdakul'un kızı Ege Yurdakul (18) ile sonunda dünya evine girdi. Çiftin düğünleri köyün geleneklerine göre yapıldı. Yurdakul Ailesi'nden kimse düğüne katılmadı.

Ege Yurdakul, Çanakkale'nin Ezine İlçesi Geyikli beldesindeki yazlıklarının yakınından geçen 31 Temmuz'da Cihan Tümer tarafından kaçırıldı. Haber ulusal basında ganiş yer buldu. İki gün sonra Kazdağları'nda bir barakada bulunan Yurdakul, yaşı küçük olduğu için ailesine teslim edildi. Ancak, Tümer, 6 ay sonra genç kızı bu kez İstanbul'daki evlerinden ikinci kez kaçırdı. Bu defa Ege Yurdakul, Cihan Tümer'in Sarıdüz Köyü'ndeki baba ocağında bulundu.

Ege'nin ailesi, Cihan Tümer ile evlenmesine karşı çıktı. Cihan Tümer ise "Sevenleri ayırmayın" diyerek Yurdakul ailesine yalvardı.

Sonunda Ege'nin yaşı reşit oldu ve genç çift Bayramiç'e 15 kilometre mesafadeki Sarıdüz Köyü'ndeki düğünle evlendi. Dün (cumartesi) akşam köy geleneklerine göre kına gecesi ve kız çıkarma töreni, ardından da aynı gün düğün yapıldı. Gündüz gelen misafirlere yemek ikramında bulunuldu. Gece yapılan düğün ile dünya evine giren Cihan-Ege Tümer çifti köy meydanındaki eğlencede oynamaktan yoruldu. Düğüne, Yurdakul Ailesi'nden kimse katılmazken, gelin Ege "Onların canı sağ olsun" dedi.

Düğün davetiyelerinde yazan, 'Hiç ummazken birbirine hediye gibi gelen 2 gencin seyirlik değil ömürlük aşk öyküsü. Hoş geldin dünyama" dizeleri dikkat çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ege Yurdakul Cihan Ege Çanakkale Bayramiç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title