Haberler

Çanakkale Girişimci İş Adamları ve Sanayicileri Derneği'nde İnceleme!

Güncelleme:

Çanakkale Girişimci İş Adamları ve Sanayicileri Derneği'nde polis tarafından arama yapılmaya başlandı. Polis, binadaki bilgisayar ve bazı dokümanları incelenmeye aldı.

Çanakkale Girişimci İş Adamları ve Sanayicileri Derneği'ne (ÇAGİAD) ait binada polis tarafından inceleme başlatıldı.

BİLGİSAYAR VE EVRAKLAR İNCELEMEYE ALINDI

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube ekipleri, bugün saat 09.30 sıralarında İsmetpaşa Mahallesi, Hasan Mevsuf Sokak'taki ÇAGİAD binasına geldi. İki polis, binanın giriş kapısında bekleyip kimseyi içeri almazken, içerdekilerin de çıkmasına izin vermedi. Polis ekipleri, binadaki bilgisayar ve bazı evrakları incelemeye aldı.

ARAMA DEVAM EDİYOR

Operasyondan yarım saat sonra ÇAGİAD Başkanı Enver Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri beraberlerinde bir avukat ile binaya geldi. Dernek binasındaki aramanın sürdüğü bildirildi.

Çalışmaların, muhasebe kayıtlarıyla ilgili olduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Çanakkale Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

trakyaliMobil-ANDROID:

bunlar seçim öncesi Çanakkale halkinin moralini bozmak icin uygulanan oyunlar akp anladi trakyadan onlara birsey cikmayacagini secimlere kadar saldirayim dedi. secimden sonra istesede yapamayacaklar.

13
13
yanıtYanıtla
senel gerek:

bişey yoksa neden 17 aralık çıksın

19
7
yanıtYanıtla
.......:

bişey olmasa polis neden arasın. .

3
15
yanıtYanıtla
MERT HAKIKAT:

ABD DEKİ TUSCON ADINDAKİ İŞADAMLARI DERNEĞİNİN TÜRKİYE ŞUBESİMİ YOKSA. ? CIA, MOSSAD, M6 VE ALMAN CASUSLARIYLA TÜRKİYEYE KARŞI ORTAK ÇALIŞAN FETHULLAH GÜLEN CEMMATİ CASUSLARININ ASLEN CASUS KURULUŞU OLAN TUSCON UN MUTLAK SURETTE ÜLKELERDEDE ŞUBELERİNİN OLMASI KAÇINILMAZDIR. . . !

1
11
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal Çetin:

AKP''den değilseniz yandı gülüm keten helva. Çanakkale İş Adamları derneği benim bildiğim kadarı ile Tayyip erdoğanın Cumhurbaşkanı olmasına da karşıdır bu durumda. Türkiye''yiyaşanmaz hale getirdi bu haramzadeler. .

9
2
yanıtYanıtla
Ahmet memikmobilWeb@haberler.com:

Dualarla darbe hatirladikca gulerim : erdogana gecmis olsun Allah aklina saglik versin de dogruyu gorsun

6
4
yanıtYanıtla
ONUR:

AKP YE RÜŞVET VERSEYDİLER POLİS ARAMA YAPMAZ TEŞEKKÜR PLAKETİ ALIRLARDI

9
1
yanıtYanıtla
ONUR:

ALLAH BİLE KENDİSNE İNANMAYANIN RIZKINI DÜNYADA KESMİYOR AHİRETTE ADALET TECELLİ EDECEK BU AKPLİLERE NE OLUYOR BİZDEN OLMAYAN YAŞAMASIN MANTIĞI

8
1
yanıtYanıtla
hacım:

hani it iti ısırmazdı. . . . ortada kemik olunca ısırıyor deme ki. . . . .

7
2
yanıtYanıtla
Serdar:

bişey olmasa polis neden arasın diyen 17 aralık da da aynı şeyi söyledinmi

6
2
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title