Haberler

Cansız Bedeni Balıkçı Ağına Takıldı, Aile Perişan Oldu

Güncelleme:

Çanakkale'de acemi askerin cansız bedeni bugün balıkçıların ağına takılmış halde bulundu. Er'in neden ve nasıl hayatını kaybettiği konusunda tam bir bilgi edinilemedi.

Çanakkale 116. Jandarma Er Eğitim Alayı'nda acemi asker olarak vatani görevini yapan Turan Er'in cansız bedeninin bugün balıkçıların ağına takıldığı haberi, Bilecik'te yaşayan ailesini perişan etti.

İddialara göre, Çanakkale'de askerlik yapan Turan Er'in, dün gece yapılan sayımda birliğinde olmadığı anlaşıldı. Bunun üzerine Turan Er'in birlikteki komutanları acemi askeri bulmak için seferber oldular.

YAPILAN İNCELEMEDE CESEDİN TURAN ER'E AİT OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Bu sabah Çanakkale açıklarında balıkçıların ağına takılan erkek cesedinin, yapılan incelemeler sonrası Turan Er'e ait olduğu tespit edildi.

BİR ABİSİ BAYGINLIK GEÇİRDİ, DİĞERİ CAMLARI YUMRUKLADI

Turan Er'in Bilecik Bahçelievler Mahallesi Atakent Caddesi No: 51/1'de ikamet eden ailesine acı haberi 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanlığında görevli bir binbaşı ve bir yüzbaşı verdi. Turan Er'in abisi Ramazan Er baygınlık geçirirken diğer abisi Tuncay Er'in ise; camları yumruklaması sonucu bileklerinde kesik oluştu.

ANNE-BABA PERİŞAN OLDU

Baba Ökkeş Er ve anne Perihan Er, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilirken, bayılan ve yaralanan abi Bilecik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Eli kesildiği için kapının önüne dökülen abi Tuncay Er'in kanlarını ise; şehidin bir arkadaşı fırça ile temizledi.

NASIL ÖLDÜĞÜ BİLİNMİYOR

Turan Er'in neden ve nasıl hayatını kaybettiği konusunda tam bir bilgi edinilemedi. Cuma günü Çanakkale'de yemin edecek olan acemi er Turan Er'in ailesinin de Çanakkale'ye gitmek için hazırlık yaptıkları ve aslen Gaziantepli olan ailenin cenazeyi memleketlerinde defnedeceği öğrenildi.

SON SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Öte yandan Turan Er'in sosyal medya hesabındaki "Kimseye sırtını dayamana gerek yok tek başına da ordu olabilirsin yaşamak için yalvarmana da gerek yok zaten eninde sonunda öleceksin" ve "Hayata dair hiçbir reaksiyon gösteremeyeceğin yer iki metre tahtanın içi ise o zaman dikkat edeceksin gidiş şekline" paylaşımlar gözlere çarptı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çanakkale Bilecik 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Adınızı Yazın:

yalan yanlıs konusmayın bu cocuk benım 10 senelık kardesım. dostum. arkadasım. ne kürdü vatanı icin canını verebılecek kadar mert annesini canından cok seven temizz bi kardeşimiz. insanların acıları varken canımızı sıkmayın dogru düzgün yorum yapın. Allahım onu cennetine alsın onu bagıslasın mekanı cennet olsun. Özlicez hepimiz. duyarlı olun

7
1
yanıtYanıtla
AHÇANAKKALE AH:

BENDE ORADA YAPTIM GELİBOLU ORTAKÖY SIKINTI BİR YER AMA 116. ALAY RAHAT BİR YER TATİL GELİYORDU ORASI BİZE UYUŞTURUCU AŞIRI MİKTARDA ASKERLER TARAFINDAN SAĞLANAN BİR BÖLGE SÜRGÜN YERLERİ VAR ORDA RDM LİK SABIKALI ASKERLERİN OLDUĞU BİR BÖLGE O YÜZDEN NE BİLEYİM DETAYLI BİR ADLİ TIP RAPORUNDAN SONRA GERÇEKLER ORTAYA ÇIKACAKTIR SANIRSAM ALLAH AHMET EYLESİN

1
1
yanıtYanıtla
MMOM:

Müslüman, günde içinde içinden 50. 000 Subhallah çek, Müminlerden ol.

0
1
yanıtYanıtla
Yörük 26:

Aha al buyur buradan yak işte. Ailesi ne halde kimbilir

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title