Haberler

Çanakkale Bu Okul Çok Farklı Hissetiriyor

Çanakkale'de, ders saatleri dışında da eğitim ve öğretime katkı sağlaması amacıyla bir ilkokulun koridorları, çeşitli fotoğraflarla donatıldı.

Çanakkale'de, ders saatleri dışında da eğitim ve öğretime katkı sağlaması amacıyla bir ilkokulun koridorları, çeşitli fotoğraflarla donatıldı. Koridoru gezenlere farklı mekan ve yerde olma hissi yaşatan çalışma, kent protokolünce beğeni topladı.

Geçen yıl Kasım ayında Barbaros Hayrettin Paşa İlkokulu tarafından başlatılan Tematik Okul Projesi, altı ay süren çalışmaların ardından tamamladı. Öğrencilerin ders saatleri dışında da eğitim ve öğretimlerini sürdürebilmek amacıyla okulun dört katındaki koridorlara; çeşitli fotoğraflar yerleştirildi.

Birinci kattaki London Street temalı konsepte İngiliz Telefon Kulübesi, İngiliz Otobüsleri, Şövalye ve İngiliz askerlerine yer verildi. Katı gezenler, Londra sokaklarında dolaştıkları hissine kapıldı. İkinci katta Değerler Sokağı, üçüncü katta orman ve okyanus fotoğrafları ve dördüncü katta da gökyüzü ve uzay temalı fotoğraflar yer aldı.

Farklı temalarla donatılan koridorları gezen Vali Ahmet Çınar, Belediye Başkan Vekili Av. Adnan Güler, İl Milli Eğitimi Müdürü Zülküf Memiş; çalışmayı beğendi. Projenin öğrencilerin ders saatleri dışında da eğitim-öğretimine büyük katkı sağlayacağını kaydeden Vali Çınar, bu projenin diğer okullarda da hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Çınar Çanakkale Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title