Haberler

Çanakkale Bakan Müezzinoğlu, Biga'da Hastane Temeli Attı

Bakan Müezzinoğlu'ndan muhalefete 'ağustosböceği' benzetmesi Bakan Müezzinoğlu, Biga'da hastane temeli attı ÇANAKKALE'nin Biga İlçesinde 150 yataklı yeni devlet hastanesinin temelini atan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, konuşmasında muhalefeti ağustosböceğine benzetti.

Bakan Müezzinoğlu'ndan muhalefete 'ağustosböceği' benzetmesi

Bakan Müezzinoğlu, Biga'da hastane temeli attı

ÇANAKKALE'nin Biga İlçesinde 150 yataklı yeni devlet hastanesinin temelini atan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, konuşmasında muhalefeti ağustosböceğine benzetti. Müezzinoğlu, seçimleri kasdederek, "Şimdi harman zamanı geldi. Ağustosböceği gibi yine meydana çıktılar. Cır, cır, cır ötüyorlar" dedi.

Biga ilçesinde 150 yatak kapasiteli yeni devlet hastanesi inşaatının temel atma töreni bugün yapıldı. Törene, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Çanakkale Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Ak Parti Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Biga Kaymakamı Fatih Genel, Çanakkale İl Sağlık Müdürü Kenan Eliuz, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Tezcan Sezgin, partililer ve sağlık çalışanları katıldı. Bakan Müezzinoğlu'nun boynuna tören alanına girerken Bigaspor atkısı takıldı. Bakanı Müezzinoğlu konuşmasına başlamadan önce, yanına çağırdığı müteahhitten hastanenin inşaatının 23 Nisan 2016'da tamamlanacağı sözünü aldıktan sonra kalabalığa 9 Mayıs'ta da hizmete açma sözü verdi. Bakan Müezzinoğlu, Biga'ya marka değeri katacak, şifa merkezi kazandıracaklarını söyledi.

"CIR CIR CIR ÖTÜŞÜYORLAR"

Yaklaşan genel seçimlerle ilgili olarak da muhalefete yüklendi. Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, "Şimdi harman zamanı geldi, ağustosböceği gibi yine meydana çıktılar. Cır, cır, cır ötüşüyorlar. Bu millete bal arısı gerekir, bal arısı. Bu millet bal yapan arısıyla buluştu. Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti ile buluştu. Arkamızda çil çil eserler bırakıyoruz. Bugün için Sağlık Bakanlığı olarak 36 bin yatak kapasiteli 226 tane hastaneyi yapıyoruz. Şu an bunların bir kısmının inşaatları devam ediyor. Çanakkale'de son derece modern 500 yataklı hastane inşaatımız da inşallah en kısa zamanda tamamlanıp hizmete açılacak" dedi.

Kendi iktidarlarından önceki dönemlerde ambulanslarda mazot olmadığını belirten Bakan Müezzinoğlu, "Şimdi, '1.5 liraya mazot vereceğim' diyen o gün, 'ambulansa mazotu doldurursan hastanı taşırız' diyordu. Şimdi neden bahsediyorsun? Allah korusun 2-3 saatliğine gelseler iktidara, hani böyle 23 Nisan başbakanları ya da sağlık bakanları oluyor ya, 3 saat sonra ambulans helikopter havalanmaz. Niye mazot olmaz çünkü ondan. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. Biz 13 yıldır yapamadıklarımızın ve yetiştiremediklerimizin ızdırabını çekiyoruz. Bu millet daha iyiye layık. Bu muasır medeniyet seviyesinin üzerindeki hedefe bu ülkeyi, bu milleti inşallah 2023'e biz taşıyacağız. Birileri ağustosböceği gibi cır, cır, cırlayacak. Ama diğeri bal arısı gibi gece gündüz demeden koşacak ve üretecek. Sahte ballara da aldanmayın ha. Şimdi sahte bala da talip olmaya başladılar" diye konuştu.

Ardından Bakan Müezzinoğlu ve törene katılanlar birlikte harç dökme butonuna basarak hastane inşaatının temelini attı. Bakan Müezzinoğlu, temel atma töreni sırasında sağlık çalışanlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu Çanakkale Ak Parti Biga Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title