Haberler

Çanakkale'den Kahreden Haber: 13 Aylık Bebek Yanarak Can Verdi

Güncelleme:

Çanakkale Gelibolu'da, tek katlı binada sobadan çıktığı tahmin edilen yangında, 13 aylık bebek yanarak yaşamını yitirdi.

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, tek katlı binada sobadan çıktığı tahmin edilen yangın faciaya neden oldu. Evdeki 13 aylık bebek, yanarak feci şekilde can verdi.

ÇOCUKLARI EVDE BIRAKIP MARKETE GİTTİ

Camikebir Mahallesi'nde akşam saat 19.30 sıralarında İbadet Tosun'un (20), çocukları 13 aylık Bilal bebek ile 4 yaşındaki Barbaros'u evde bırakarak markete gittiği sırada tek katlı binada yangın çıktı. Çocukların ve sobanın bulunduğu odada başlayan yangın, binanın oldukça alçak ve odaların birbirine çok yakın olması nedeniyle kısa sürede büyüdü.


KARDEŞİNİ ÇEKMEYE GÜCÜ YETMEDİ

Odanın içinde eşyaların yanmaya başlamasıyla 4 yaşındaki Barbaros kardeşini de çekerek odadan çıkmak istedi. Ancak kardeşini çekmeye gücü yetmeyince kendini dışarıya attı. Bu arada yükselen alevleri gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi.


EKİPLER 13 AYLIK BEBEĞİN YANMIŞ CESEDİYLE KARŞILAŞTI

Marketten dönen anne İbadet Tosun evinin yandığını görünce çocuklarının içeride olduğunu söyleyerek eve girmek istedi. Vatandaşlar anneye engel olurken, ekipleri hemen yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangında içeriye giren ekipler 13 aylık bebeğin yanmış cesediyle karşılaştı. Bu arada, işten eve dönen baba Cem Tosun, evinin yandığını ve çocuğunun öldüğünü öğrenince fenalık geçirdi. Bilal Tosun'un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cem Tosun Gelibolu 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title