Haberler

Camuz İngiltere?nin AB Referandumunu Değerlendirdi

Camuz İngiltere'nin AB referandumunu değerlendirdiAynur TattersallLondra, 23 Haziran, (DHA)- Hukukçu ve araştırmacı yazar Hakan Camuz, AB Referandumu 'nu DHA'ya değerlendirdi.

Camuz İngiltere'nin AB referandumunu değerlendirdi

Aynur TattersallLondra, 23 Haziran, (DHA)- Hukukçu ve araştırmacı yazar Hakan Camuz, AB Referandumu 'nu DHA'ya değerlendirdi.

Camuz, referandumun sonucunun tüm Avrupa ve dünya için önemini belirterek, "Bu referandumdan çıkacak karar İngiltere'nin dünyadaki yeriyle ilgili çok önemli. İngiltere bugün çok önemli bir karar verecek. Tabi bunun mutlaka yansımaları olacak. AB içinde yansımaları olacak, dünyada da yansımaları olacak. İngiltere ekonomisi ile ilgili çok değişik yansımaları olacak. Herkes bunu çok iyi biliyor. Referandum kampanyaları boyunca tüm siyasi partilerin yetkilileri çok detaylı bir şekilde açıklamalar yaptılar. Halkın referandumun öneminin ciddi manada bilincinde olduğunu düşünüyorum. Son seçim kayıtlarıyla ilgili yapılan çalışmalarda yeni jenerasyon ve daha önce hiç oy kullanmamış 3 milyon kişinin oy atmak için kayıt yaptırdığını biliyoruz. Demek ki bu referanduma ilgi çok fazla' Bundan dolayı, İngiltere'nin yeni jenerasyon gençlerin vereceği destekle AB'nin bir parçası olarak kalmayı düşüneceğine inanıyorum?? dedi.

"Türkiye hakkındaki gerçek düşüncelerini öğrendik"

Referandum çalışmaları esnasında İngiltere'nin Türkiye hakkındaki gerçek düşüncelerini gösterdiğini belirten Camuz, "Başbakan Cameron'un Türkiye hakkında söyledikleri'Özellikle de her iki tarafın, İngiltere'nin çıkması hem de çıkmaması Türkiye hakkında söyledikleri bizler için iyi olmadı. Milyonlarca Türk'ün İngiltere'yi işgal edeceğini söyleyecek kadar alt seviyelerde yorumlar yapıldı. Başbakan dahil 3 bin senesine kadar üye olamayacağımızla ilgili hakikaten çok ciddiye alınmayacak ama bir Başbakan'ın ağzından çıkan cümlelerdir. Bu bizim için özellikle Türkiye için iyi oldu" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Camuz Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title