Haberler

Çamlıca ile Gazozuna Kapışalım

Güncelleme:

Türkiye'nin sevilen gazoz markası Çamlıca, "gazozuna kapışalım" konseptini günümüze uyarladı.


"Gazozuna kapışalım" çerçevesinde Gökçeada'da kitesurf, İstanbul Kalamış sahilinde kaykay, Antalya'da bisiklet ve Erzurum'da kızak yarışmalarının yanı sıra üniversiteler arası bowling müsabakası da düzenlenecek.

Çamlıca macerasının ilk durağı kitesurf

Çamlıca, Gazozuna kapışalım yolculuğuna ilk olarak 14 Haziran tarihinde Gökçeada'da Kitesurf Klasik Seri'nin ilk yarışması ve Uçurtma Festivali ile başlıyor.

Ayrıca yıl boyunca Çamlıca aktivite aracı da kampüs ve spor aktiviteleri gibi gençlerin bulunduğu yerlere gazoz, müzik ve eğlence götürecek.

Yıldız Holding İçecek Grubu Pazarlama Direktörü Ceyda Selahi, "Gazoz uzun yıllardır bizim kültürümüzde yer alan önemli bir öğe. Gazozuna kapışma konsepti ise özellikle çocukluğumuza dair hoş anılar canlandıran, hepimizin aşina olduğu keyifli bir yarışma şekli. Çamlıca olarak biz de, bu konsepti modern ve farklı bir formatta ele alarak tekrar tüketicilerimizin hayatına sokuyoruz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İstanbul Gökçeada Türkiye Çamlıca Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title