Haberler

Cami Hoparlöründen Ezan Yerine Şarkı Yankılandı

Güncelleme:

Muğla'da üç kız çocuğu girdikleri Sarıana Camii'nde, imam odasındaki açık unutulan mikrofondan şarkı söyledi. Şarkıyı duyan vatandaşlar, minareye dikkat kesildi.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, üç kız çocuğu girdikleri Sarıana Camisi'nde, imam odasındaki açık unutulan mikrofondan şarkı söyledi. Durumu fark eden çevredekilerin camiden çıkarıp uzaklaştırdığı kızları, bir kişi de onları cep telefonuyla görüntüledi.

İMAM ODASINA GEÇTİLER

Marmaris'in mahalleyle aynı ismi taşıyan ve bahçesinde türbesi bulunan Sarıana Camisi, dün öğle namazı sonrası ilginç görüntülere sahne oldu. Caminin bahçesindeki şadırvandan su içip, ellerini, yüzlerini yıkadıktan sonra camiye girdikleri belirlenen üç kız çocuğu, imam odasının bulunduğu bölüme geçti.

90'LARIN HİT'İYLE İLÇEYİ İNLETTİLER

Buradaki ezan okumak için masada bulunan ses sistemine yönelen çocuklar, 90'lı yıllarda hit olan Nilüfer'in söylediği 'Varsa söyle' şarkısını söylemeye başladı.

VATANDAŞLAR MÜDAHALE ETTİ

Son zamanlarda bir televizyon kanalında yayınlanan bir dizide seslendirilmesiyle yeniden gündeme gelen şarkının caminin hoparlörlerinden yankılandığını duyan çevredekiler hemen duruma müdahale etti. Çocuklar, camiden uzaklaştırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Muğla Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (24)

mahmut:

ne den müdahele ettiniz, günah diyecekseniz sakın bu lafı etmeyin, çünki alakası bile yok, ayrıca Camii lerde kutsal değildir, emevi kafasından ve dininden kurtulun artık. . .

9
33
yanıtYanıtla
O ne Mobil-IOS:

Bunlar güzel ufak tefek hoş olaylar mudahale etmeye bile hacet yok

28
4
yanıtYanıtla
müftü,,dedenizi dinleyin...!!:

Bunlar , , zamane cocuklari, , , ne laftan anlarlar, ne sözden. . frenleri dogustan yok bunlarin, , ana babalar, , evlenmeden önce 32 farzi bilmeden evlendirilirse olacagi budur. . ne diyeyim garii. . !!

7
24
yanıtYanıtla
dadaş:

aptal kızlar

5
19
yanıtYanıtla
Ruh AdamMobil-ANDROID:

Mahmut camiler Müslümanlar için kutsaldır. Senin inancına göre bir öneminin olmaması gayet doğal.

15
8
yanıtYanıtla
Necati:

Bunu Haber Diye Yazanlara Ne Demeli

20
2
yanıtYanıtla
serikliMobil-ANDROID:

çoçuklar caminin dışarısına ses gittiğini bilememişler. inşallah çocukları korkutmamışlardır. olur böyle şeyler, unutmayalımki dinîmiz hoşgörü dinidir.

18
0
yanıtYanıtla
türk ve kürtmobilWeb@haberler.com:

Alt tarafı çocuk işte ne olacak yapmışsa yapmış kutsala saygısızlık felan yok

17
0
yanıtYanıtla
amaaaan böfff:

olur böyle şeyler

12
3
yanıtYanıtla
derdo derdo:

Ne güzel bir degisiklik! Umarim iyi sesi vardir :)

8
7
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title