Haberler

Calvin Harris Üçüncü Kez Dünyanın En zengin DJ'i oldu

Güncelleme:

32 yaşındaki İskoç DJ Calvin Harris, Forbes dergisi tarafından üçüncü kez 'Dünyanın En Zengin DJ'i' seçildi.

32 yaşındaki İskoç DJ Calvin Harris, Forbes dergisi tarafından üçüncü kez 'Dünyanın En Zengin DJ'i' seçildi. Harris'in bu seneki serveti tam 63 milyon dolar.

TEK GECELİK PERFORMANSI 400 BİN DOLAR

Geçirdiği araba kazası ve sonrasında Taylor Swift'le ayrılığı, Calvin Harris için zor dönemler demekti ancak dünyaca ünlü DJ'in yine de yüzü gülüyor. Sadece Vegas'ta bir gecelik performansından 400 bin dolar (yaklaşık 1192 bin TL) kazanan Calvin Harris, bu sene de Forbes dergisi tarafından 'Dünyanın En Zengin DJ'i seçildi. Listenin ikinci sırasında Alman DJ Tiesto 38 milyon dolarla (113 milyon TL) yaklaşık yer alırken, Fransız DJ David Guetta 28 milyon dolarlık (yaklaşık 83 milyon TL) kazancıyla kendine üçüncü sıradan yer bulabildi.

İşte Forbes'un açıkladığı en zengin DJ'ler listesi

1 Calvin Harris 63 milyon dolar
2 Tiesto 38 milyon dolar
3 David Guetta 28 milyon dolar
4 Zedd 24.5 milyon dolar
5 Steve Aoki 23.5 milyon dolar
6 Diplo 23 milyon dolar
7 Skrillex 20 milyon dolar
8 Kaskade 19 milyon dolar
9 Martin Garrix 16 milyon dolar
10 Dimitri Vegas & Like Mike 15.5 milyon dolar
11 Afrojack 15 milyon dolar
12 Avicii 14.5 milyon dolar

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

David Guetta Taylor Swift Forbes Calvin Magazin Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024? İNTEGRAL Müfredattan kaldırılacak mı? 12. Sınıf konusu integral kaldırıldı mı? 27 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 27 Nisan burç yorumları nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title