Haberler

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik" Programı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarkan Alpay, "Alın terinin akıl teri ile değerlendiği, her ikisinin de hakkının korunduğu daha müreffeh bir Türkiye için çalışıyoruz.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Tarkan Alpay, "Alın terinin akıl teri ile değerlendiği, her ikisinin de hakkının korunduğu daha müreffeh bir Türkiye için çalışıyoruz." dedi.

Alpay, Tekirdağ Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünde düzenlediği basın toplantısında, daha güçlü bir Türkiye için çalışma hayatının sorunlarını ve çözüm yollarını bulmaya çalıştıklarını söyledi.

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programı kapsamında 60 ilde ziyaret gerçekleştirmeyi planladıklarını belirten Alpay, "Cumhurbaşkanımızın milli seferberlik çağrısı doğrultusunda bir ay önce Bakan'ımızın Konya'dan start verdiği Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programını bugün Tekirdağ'da gerçekleştiriyoruz. Bugün çalışanlarımız ve işverenlerimizle bir araya gelerek ülkemizin 2023 hedeflerini, çalışmalarımızı ve teşviklerimizi anlatmaya çalışacağız. İstihdama katkı sağlama hedefi ile kayıt dışı istihdam ile mücadelemizde tarafların desteğini isteyeceğiz." diye konuştu.

Çalışma Hayatında Milli Seferberlik programının önemine değinen Alpay, sorunları yerinde görerek, çözmek için mücadele ettiklerini anlattı.

İşçi ve işverenin yanında olduklarını aktaran Alpay, şöyle devam etti:

"Alın terinin akıl teri ile değerlendiği her ikisinin de hakkının korunduğu daha müreffeh bir Türkiye için çalışıyoruz. Çalışma hayatında milli seferberliğin Tekirdağ ilimize hayırlı olmasını diliyorum."

Konuşmaların ardından Alpay, Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü binasını gezerek, incelemelerde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Tekirdağ Türkiye Tarkan Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title